Hong Kong

Billige flybilletter til Hong Kong

Nedenfor kan du søke etter billige flybilletter til Hong Kong. Spar både tid og penger ved å bestille billige flybilletter til Hong Kong i dag!

With an ISIC you get access to youth & student ticketsHar du ISIC-kortet? Få tilgang til ungdoms- og studentbilletter til Hong Kong!

Har du et ISIC-kort kan du bestille ungdoms- og studentbilletter til Hong Kong. ISIC-kortet er verdens eneste internasjonalt anerkjente studentbevis og gir tilgang til mer enn 40 000 rabatter verden over. Les mer om ISIC-kortet eller bestill kortet her.  

La KILROYs søkemotor finne de beste prisene for deg!

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Hong Kong som stopp på Jorden Rundt reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Hong Kong? Dersom du har lyst til å legge inn Hong Kong som et stopp på din Jorden Rundt reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Contact