Bangkok

Startpakke Bangkok

Bangkok er en spennende metropol i Asia, men det første møtet kan også oppleves som overveldende og kaotisk. Vi anbefaler derfor at du bestiller en startpakke på forhånd. Dermed har du gode forutsetninger for en avslappet start på din reise. KILROYs startpakke inkluderer transport fra flyplassen og 2 netter på New Road Guest House med frokost.

Startpakken inkluderer: Transfer fra flyplassen og 2 overnattinger
Bestill her

KILROY arbeider tett sammen med New Road Guest House om å gi våre kunder best mulig start på besøket i Bangkok. Du blir møtt på flyplassen av gjestehusets personale og fraktet i mini-buss direkte til hotellet.

New Road Guest House har skandinaviske eiere og ledelse, og ligger i et rolig område, nært elva og China Town, i det sentrale Bangkok. Skytrain (Bangkoks metro) finner du bare 5 minutters unna, og det tar ca. 15 minutter med taxi til de mest populære shoppingområdene. Gjestehuset har en egen kafe, restaurant og en betjent serviceskranke som kan hjelpe med praktiske opplysninger omkring opplevelser i Bangkok og resten av Thailand. New Road Guest house tilbyr også gratis oppbevaring av bagasje.

Startpakken i Bangkok inkluderer

KILROYs ankomstpakke i Bangkok inkluderer transport fra flyplassen til New Road Guest House og 2 overnattinger med frokost. Dette koster:

  • 390 kr/person ved overnatting på backpackerrom med felles bad
  • 500 kr/person i komfortable dobbeltrom med eget bad

Barn bor for cirka halv pris på foreldrenes soverom. New Road Guest House har også familierom med plass til opp til 4 personer. Disse rommene har selvfølgelig eget bad.

New Road Guest House kan også hjelpe deg med å booke turer i Bangkok og resten av Thailand.

Få mer informasjon eller bestill en startpakke
Kontakt KILROY

 

bangkok-new-road-guesthouse.jpg

 

 

 Contact