Europa

De Østerriske alper
 
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer

Reiser til Europa - Nærmere enn du tror!

Drømmen om backpacking i Europa kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr deg rimelige flybilletter, spennende adventure reiser, lavbudsjett overnatting og de beste reisetipsene - alt for å skreddersy nettopp din reise. Våre ansatte er reiseglade mennesker med masse erfaring! Hos KILROY finner du billige reiser til Europa!

Ser du etter billige flybilletter i Europa? Bestill online!Europa er så fullpakket med kulturelle sights og sjarmerende byer at turister fra verden over finner veien nettopp hit. For europeiske backpackere er kontinentet perfekt for kortere reiser - eller kanskje blir det målet for den første langturen? Øst-Europa er mer populær enn noen gang med sine mange små, sjarmerende universitetsbyer hvor du kan slappe av på cafè og nyte en rimelig og velsmakende lokal pils. Tallinn i Estland, Krakow i Polen og Riga i Latvia er gode eksempler.

Reisen dit

KILROY tilbyr rimelige flybilletter over hele Europa for reiselystne i alle aldre! Ring oss på telefon 02633 eller book online.

Reise rundt

Tog er en suveren måte og reise rundt I Europa på. Interrail er slett ikke bare en klassiker fra 80- og 90-tallet, men en reisemåte som stadig øker i popularitet. KILROY tilbyr ulike togpass avhengig av lengde og innhold på din reise. Velg fra det største som dekker hele 30 land til de minste som dekker kun enkle regioner. Interrailgir deg mulighet til å ta flere stopp underveis og se flere land enn ved flyreiser.  

Overnatting

Vi kjenner de hippe backpacker hostellene så vel som rimelige hoteller med god beliggenhet. Ved å bo sammen med andre backpackere får du sjansen til å møte mennesker fra hele verden, enten du befinner deg i Barcelona eller Praha! Selv i Europa er det viktig å ha de første nettene på hver destinasjon booket på forhånd slik at du sparer deg for unødvendig stress ved ankomst.

Contact