USA

Opplevelsesreiser i USA med Trek America

Trek America er den eldste turoperatøren i USA, og med mer enn 40 års erfaring vet deres guider alt det er å vite om destinasjonene du besøker. Alle turene er for unge mellom 18 og 38 år og gjennomsnittsalderen ligger på ca. 25 år, så du får reise med likesinnede mennesker i samme aldersgruppe som deg selv.
 
Trek America har blitt kåret til den beste turoperatøren for opplevelsesreiser i USA. Det kan vi godt forstå, for Trek America er kjent for å være både fleksible og flinke til å lytte til sine kunder. Hvis gruppen for eksempel finner ut at dere har lyst til å endre på reiseruten underveis, hjelper guidene gjerne til med det. Guidene har god kjennskap til både USA og Canada, så det er ikke noe problem!

Kno 15 Percent Off 520X100pxI en begrenset periode får du 15% rabatt på utvalgte opplevelsesreiser i Nord-Amerika med G adventures. Penger spart er penger tjent, og på den måten vil du ha mer lommepenger til selve turen! 

Bestill din reise før 31 januar for å få 15% rabatt på din opplevelsesreise i USA & Canada. Avreise til og med 30 september 2017. Kontakt en av våre reisespesialister og bestill i dag!


Per side
Første  1 2 3 4  ...  Siste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Siste 
Har du spørsmål om Trek Americas opplevelsesreiser?
Kontakt KILROY
Contact