Oceania

Vakre Mikronesia i Oceania
 
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer

Reiser til Oceania - Down Under

Drømmen om backpacking Down Under kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr deg rimelige flybilletter, spennende adventure reiser, lavbudsjett overnatting og de beste reisetipsene - alt for å skreddersy nettopp din reise. Våre ansatte er reiseglade mennesker med masse erfaring! Hos KILROY finner du billige reiser til Oceania!

I Oceania finner du noen av verdens mest autentiske naturområder hvor landskapet mange steder er så unikt og urørt som den gang Captain Cook første gang satte sine ben her. Den Australske "outbacken"  strekker seg over enorme områder hvor du kan kjøre i dagevis uten å møte folk. I Oceania finner man kun 3.7 mennesker per kvadratkilometer, mens til sammenligning har Japan hele 350! Down Under vil du oppleve alle ulike typer klima, fra tropiske Nord-Australia med sine rike regnskoger og endeløse strender, perfekt for både surfing og dykking, til snøkledde fjell på sørøya av New Zealand, perfekt for vintersport!

Working Holiday er en utmerket måte å utforske Australia eller New Zealand på. Dette gir deg 12 måneders visum med tillatelse til å arbeide. Slik får du spart opp penger til å reise og utforske enda mer!

Oceanias virkelige høydepunkt er sitt folk med deres avslappede og herlige holdning til livet. Knapt noe annet sted i verden vil du finne en slik åpen mentalitet og vennlige sinn som her på andre siden av jorda. Som australienerne selv sier: "So, where the bloody hell are you??"

Reisen dit

KILROY tilbyr rimelige flyreiser Down Under for alle aldre. Selve reiseruten går via enten Asia, USA eller Afrika - hvor mulighetene for stopp underveis er mange. Våre reiseeksperter vil være behjelpelige med dette. Ring oss på telefon 02633 eller book online.

Vi forhandler oss frem til eksklusive avtaler med flyselskapene som kun er gyldig for studenter og ungdom, noe som betyr at hos oss får du de rimeligste og mest fleksible billettene Down Under. Med KILROY Flexible billetter kan du endre på dato og reiserute underveis samt legge til spennende stopp på din reise!

Reise rundt

For at du skal slippe stress med å finne transport og severdigheter selv, vil en av våre mange adventureturer være et glimrende alternativ for å reise rundt i Oceania. I små grupper vil proffesjonelle guider ta deg med rundt til de mest spennende og unike steder mens du selv kan bruke all din tid på å oppleve sammen med dine nye reisevenner. Du får fantastisk valuta for pengene ettersom mange av aktivitetene underveis allerede er inkludert slik at du slipper og bekymre deg for at budsjettet går tomt. KILROY har et bredt utvalg adventureturer av ulike lengder og innhold, alt for at nettopp du skal finne den reisen som passer for deg.

Distansene i Oceania kan være ekstreme enten du reiser rundt på det australske kontinent, gjennom New Zealand eller mellom øyene i Stillehavet. Hos KILROY får du gode priser på flybilletter både innad og mellom landene slik at du sparer tid på transport.

Busspass med selskapet Greyhound kan føre deg til de minste og mest øde destinasjoner, så dette er noe vi anbefaler for deg som vil reise med utsikt underveis. Busspassene er fleksible slik at du selv kan hoppe av og på som du ønsker innenfor en begrenset periode eller innenfor et bestemt antall kilometer - dette bestemmer du selv i forhold til din reise.

For den ultimate frihet er leiebil et must. Vi har gode avtaler på både standard leiebil og større bobiler - samt rimelige backpackervans for de med lavt budsjett og som ønsker å cruise rundt slik hippiene gjorde på 70-tallet.

En kombinasjon av ulike alternativer er ofte den beste løsningen, og med hjelp fra våre reisekonsulenter vil du finne den mest behagelig kombinasjonen for nettopp din reise!

Overnatting

Australia, New Zealand og Stillehavsøyene har alle et bredt utvalg av gode hostels, og vi i KILROY kjenner til de aller kuleste av dem! Book dine første netter ved ankomst på forhånd slik at du slipper å bruke ferietiden din til dette.

Prisnivå

Du vil finne overnatting, spisesteder og barer i alle prisnivå. Generelt sett er levekostnadene lavere enn i Norge og kvaliteten veldig bra.

Contact