Australia

Nyt strandlivet i Australia
 

Reiser til Australia - En verden av muligheter!

Australia er et paradis for backpackere da det er både enkelt å reise rundt og lett å komme i kontakt med andre reisende. Det er dog et enormt kontinent, så ha det i bakhodet når du planlegger din reise Down Under. Hos KILROY finner du billige reiser til Australia!

"Aussies" lever et svært avslappet liv på et kontinent med de mest utrolige kontraster. Dette er noe du vil oppdage både gjennom natur, dyr, mennesker, aktiviteter, attraksjoner og kultur. I mål er Australia langt større enn hele Europa, og det er viktig å tenke på når man planlegger en reise hit. Distanser kan se korte ut på kartet, men kan bli til endeløse strekninger i virkeligheten. Australia vil aldri gå tom for opplevelser, og en best mulig reise vil man oppnå dersom man tilpasser lengde på reisen med antall destinasjoner. Våre reisespesialister vil gi deg de beste tipsene!

Road trip i Australia

A1 highway fra Sydney til Cairns er verdens lengste kystvei. Er du på jakt etter fantastiske strender, surfing og unik natur, men ønsker å ta en tur i ditt eget tempo så bør du hoppe ombord i en campervan. Ta en eller to måneder og utforsk østkysten av Australia.

Gjennom 2500 kilometre vil oppleve de vakreste strender, ekte surfeliv, ville partybyer og en natur som tar pusten fra de fleste. Sistnevnte kan spesielt oppnås ved å booke inn en seiltur til de vakre Whitsunday Islands, hvor du nyter late dager på dekk og fargerike dykketurer under havoverflaten på Great Barrier Reef. Fra sol og strand kan du ta turen videre til det tropiske nord med byen Darwin som utgangspunkt. Her venter spennende turer inn i regnskogen og camping i outbacken hvor Australias unike dyr- og planteliv virkelig kommer til syne.

Campervan i Australia

En campervan i Australia gir deg frihet til å oppleve landet Down Under og utforske naturen på egen hånd, samtidig som du sparer penger. Med en campervan får du alle de nødvendige fasiliteter som du trenger ombord.

Andre høydepunkter i Australia

Australia vil definitivt sjarmere deg uansett hvilken retning på kompasset du velger, og til slutt bør vi også nevne isolerte Tasmania i sør hvor travle storbyer er byttet ut med storslått natur, metropolen Melbourne med sin urbane mat- og drikkekultur og The Great Ocean Road - en flott biltur med havet som din evige sidesvenn.

Mystikk i Australia

Kontinentets midtpunkt er synonymt med mystikk. Her befinner verdens største monolitt seg - urbefolkningen aboriginernes hellige sten Uluru, eller bedre kjent for oss som Ayers Rock. Slå ut soveposen og nyt en god natts søvn under åpen stjernehimmel, omringet av et øde men fantastisk landskap!

Surfing i Australia

Surfing er ikke bare en sport - det er en kultur og en sinnstilstand. KILROY og Mojosurf tar deg med til de beste stedene og gir deg omfattende leksjoner i kunsten å surfe. Lær å surfe på surfecamp i Australia!

Kulturen i Australia

Den eneste måten å komme under huden til Aussies på er ved å reise dit. Den vestlige kulturen er velkjent og lett å tilpasse seg, men folket her har en langt mer avslappet holdning til livet enn de aller fleste. De er tilhengere av at alt skal skje utendørs og du kommer neppe unna en BBQ eller flere i parken, på stranda eller i hagen til dine nye bekjente. Rekken av utendørsaktiviteter er endeløs, og både de som liker litt adrenalin såvel som mat-elskere vil garantert finne sitt rette element i Australia, da både fallskjermhopping og vingårder går hånd i hånd. La oss hjelpe deg med din reise til Australia!

Contact