Sørøya

Billig leiebil i Sørøya

Bestill billig leiebil i Sørøya. Vi tilbyr utrolig gode priser for alle - og spesielt ungdom og studenter. Bestill online idag!


KILROY har forskjellige muligheter for leiebil i Sørøya. Noen av de kan bli bestilt direkte online via våre partnere. Det er 100% sikkert og du sparer både tid og penger om du bestiller leiebilen din i Sørøya online.

For de mulighetene vi har, men som ikke kan bestilles online, anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre reisespesialister. De vil hjelpe deg med å finne den beste og rimeligeste løsningen for deg!

 • Leiebil - Europa / Verden

  Leiebil - Europa / Verden

  Planlegger du bilferie i sommer til for eksempel Spania, Frankrike eller Italia? Unngå den lange kjøreturen gjennom Europa - KILROY anbefaler å fly direkte til destinasjonen, bruk et par dager i byen og ta så bilen ut på landet, til sjøen eller opp i fjellene - en god kombinasjon av by og bilferie. Og glem ikke å ta med kjæresten, kona eller barna. Det er plass til alle - størrelsen på bilen bestemmer du selv.

 • Campervans - Australia og New Zealand

  Campervans - Australia og New Zealand

  En Campervan i Australia og New Zealand gir den nødvendige friheten for deg som aller helst vil oppleve landet Down Under og utforske naturen på egen hånd. Du bestemmer selv tempoet på reisen din rundt i Australia. Det meste av utstyr du trenger er med ombord, og du slipper å bekymre deg for å finne transport eller overnatting underveis. Du har alt i din campervan.

 • Motorhome - Australia og New Zealand

  Motorhome - Australia og New Zealand

  Mulighetene med et motorhome Down Under (autocamper) er uendelige og det finnes alltid mange campingplasser hvor man kan overnatte. Vi kan hjelpe deg med store motorhomes og små campervans i både Australia og New Zealand.

Contact