Ankomstpakker

Med en ankomstpakke fra KILROY får du en enkel, trygg og sikker ankomst til din valgte destinasjon. En ankomstpakke inneholder vanligvis transport fra flyplassen, 1-3 overnattinger på hostell eller hotell, samt frokost.

En ankomstpakke er noe som alle backpackere og reisende kan nye godt av, selv de mest erfarne. Vi er vel enige om at ingen egentlig liker å komme fram midt på natten til en ny destinasjon etter en lang reise, og deretter tilbringe de første timene i en fremmed by mens du desperat prøver å finne et brukbart sted å sove for natten.

Med en ankomstpakke er de første nettene allerede bestilt hjemmefra. Når du ankommer flyplassen, kan du bare hente bagasjen og gå mot utgangen. Her vil du bli plukket opp av en minibuss, shuttlebus, tuk-tuk, rickshaw eller annen lokal transport og tatt med direkte til ditt hotell eller hostel.

I resepsjonen venter de deg, og innsjekking går dermed raskt. Hvis du trenger å hvile etter en lang flytur er det bare å stupe i seng uten noen bekymringer. Når du våkner, kan du nyte en bedre frokost før du utforsker byen og omgivelsene.

Bangkok ankomstpakke

Fra NOK 470
Bangkok ankomstpakke
Få en bekymringfri ankomst til Bangkok og Thailand. Ved ankomst er transport og overnatting allerede arrangert. Bo på et av våre hostell/hotell tett på spennede Chinatown og Silom-området som er et av de eldste områdene i Bangkok.
Les mer

Buenos Aires ankomstpakke

Fra NOK 1485
Buenos Aires ankomstpakke
Buenos Aires er en by alle burde besøke i løpet av livet. Med vår ankomstpakke bor du på et av de mest populære backpacker hostellene i hele Buenos Aires! Transport og frokost er også inkludert i pakken.
Les mer

Los Angeles ankomstpakke

Fra NOK 1790
Los Angeles ankomstpakke
Med en forhåndsbestilt ankomstpakke får du en stressfri ankomst i Los Angeles. Vi henter deg på LAX og kjører deg til ditt hostell som har den ultimate beliggenhet rett ved Venice Beach og i gangavstand til Santa Monica Beach.
Les mer

Maldivene ankomstpakke

Fra NOK 790
Maldivene ankomstpakke
En reise til Maldivene trenger ikke koste skjorta. Med vår ankomstpakke får du en enkel, trygg og rimelig start på din ferie på Maldivene. Tur/retur transport til flyplassen, samt overnatting med frokost er inkludert i pakken.
Les mer

Manila ankomstpakke

NOK 207
Manila ankomstpakke
Spar dyrebar tid og energi ved å forhåndsbestille en ankomstpakke i Manila. Transport, overnatting og frokost er fikset, og alt du trenger å tenke på er å utforske denne spennende byen!
Les mer

Sri Lanka ankomstpakke

Fra NOK 300
Sri Lanka ankomstpakke
Med vår ankomstpakke får du en trygg og enkel ankomst på Sri Lanka. Du blir hentet på flyplassen, og overnatter på et backpacker-vennlig hostell med god standard. Sri Lanka venter på deg!
Les mer

Sydney ankomstpakke

Fra NOK 1530
Sydney ankomstpakke
Vår ankomstpakke i Sydney inkluderer transport fra flyplassen, samt overnatting på hostell med frokost. Hostellene har alle sentral beliggenhet i det populære backpacker området rundt Pitt street og George street.
Les mer

 

Contact