Avbestillingsbeskyttelse

travel-guide-emergencies.jpg

Du skal på reise og gleder deg som bare det, men hva om noe skjer før du reiser? Det er en risiko som alltid er der, men bestiller du vår avbestillingsbeskyttelse tar vi risikoen for deg! 

Ved uforutsette hendelser kan du stå i fare for å tape pengene du har investert i å kjøpe flybilletter. Med vår avbestillingsbeskyttelse er du derimot sikret mot å tape pengene dine dersom du må endre eller avbestille flybilletten din

To typer avbestillingsbeskyttelse

I KILROY har vi to typer avbestillingsbeskyttelser. Den ene (X-it) gjelder når billettene er bestilt via en reisespesialist. Den andre (EXIT) gjelder når billettene er bestilt online via vår hjemmeside.

Hvordan fungerer det?

X-it er en avbestillingsbeskyttelse som kan bestilles når du kjøper dine flybilletter via en av våre reisespesialister. X-it gjelder for flyreiser som i utgangspunktet kan avbestilles for et gebyr på opptil NOK 10.000. Med X-it får du også én gratis endring før avreise. For X-it gjelder følgende vilkår:

  • Dersom avbestillingen skyldes sykdom før avreise, og du kan fremlegge en legeerklæring, refunderes hele beløpet. 
  • Avbestiller du av andre årsaker, refunderer vi prisen for flybillettene, minus et gebyr på NOK 750.
  • All endring og avbestilling må gjøres til og bekreftes av KILROY senest 24 timer før avreise fra Norge. Ved endring av billett, tar vi forbehold om ledighet på ønsket flyavgang.

Avbestillingsbeskyttelse med KILROY

EXIT er en avbestillingsbeskyttelse som kan bestilles når du kjøper dine flybilletter online via vår hjemmeside. Med EXIT kan du enkelt velge å avbestille dine flybilletter og få pengene tilbake. For EXIT gjelder følgende vilkår:

  • Skyldes din avbestilling akutt sykdom eller dødsfall før avreise, enten det gjelder deg selv, ditt reisefølge (person oppført på samme reservasjon) eller din nærmeste familie, så refunderer vi hele prisen for flybillettene. Legeerklæring er påkrevet.
  • Avbestiller du av andre årsaker refunderer vi prisen for flybillettene minus et refusjonsgebyr på NOK 1.100.
  • Avbestillingen må være mottatt og bekreftet av KILROY senest 12 timer før avreise fra Norge.

Du kan også bruke EXIT i forbindelse med endring av billetter. Det gjøres ved at dine opprinnelige flybilletter kanselleres og refunderes (minus gebyret på 1.100 kr.) og nye billetter bestilles.

Øvrige vilkår:

  • Avbestillingsbeskyttelsene kun gjelder for flybilletter. Landarrangement som opplevelsesreiser, hotell, leiebil etc. har egne gebyrer og regler ved endring og avbestilling.
  • Flybilletter må avbestilles i forkant av første avreise. Dersom flybilletter avbestilles underveis i reisen gjelder andre regler. 
  • Bestillingsomkostninger refunderes ikke.

Avbestillingsbeskyttelse må bestilles sammen med flyreisen

For å kunne benytte deg av avbestillingsbeskyttelsen må du har bestilt den sammen med flyreisen. Avbestillingsbeskyttelsen trer i kraft fra og med kjøpstidspunktet og kan derfor ikke refunderes. 

Ønsker du en full oversikt over priser og alle vilkår, ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Har du spørsmål om avbestillingsbeskyttelse?
Send oss en e-post!
Contact