Avbestillingsbeskyttelse

travel-guide-emergencies.jpg

Du skal på reise og gleder deg som bare det, men hva om noe skjer før du reiser? Det er en risiko som alltid er der, men bestiller du vår avbestillingsbeskyttelse tar vi risikoen for deg! 

Ved uforutsette hendelser kan du stå i fare for å tape pengene du har investert i å kjøpe flybilletter. Med KILROY X-it, er du derimot sikret mot å tape pengene dine dersom du må endre eller avbestille flybilletten din. X-it gjelder for flyreiser som i utgangspunktet kan avbestilles for et gebyr på opptil 10.000,-.

Hvordan fungerer det?

Du kan avbestille uansett grunn, og pengene flyselskapet tar ved kanselleringen dekker KILROY for deg! Det er hva vi kaller en X-it! 

Merk at X-it kun gjelder for flybilletter. Landarrangement som opplevelsesreiser, hotell, leiebil etc. har egne gebyrer og regler ved endring og avbestilling.

Med X-it får du også én gratis endring før avreise.

All endring og avbestilling må gjøres til og bekreftes av KILROY senest 24 timer før avreise fra Norge. Er det mindre enn 24 timer til avreisetidspunktet kan billetter ikke endres/refunderes. KILROY tar forbehold om ledighet på ønsket flyavgang.

X-it må bestilles sammen med flyreisen

Spør oss for informasjon om din billettype ved bestilling. Ønsker du en full oversikt over alle X-its vilkår, kan du ta en snakk med en av våre reisespesialister.

Har du spørsmål om KILROY X-it?
Send oss en e-post!
Contact