Startpakker

Startpakker med KILROY
Med en startpakke fra KILROY får du en enkel, trygg og sikker ankomst til din valgte destinasjon. En startpakke inneholder vanligvis 1-2 netter overnatting på hostell eller hotell, transport fra flyplassen samt frokost.

En startpakke er noe som alle backpackere og reisende kan nye godt av, selv de mest erfarne. Vi er vel enige om at ingen egentlig liker å komme fram midt på natten ved en ny destinasjon etter en lang flight, og deretter tilbringe de første timene i en fremmed by mens du desperat å prøver å finne et brukbart sted å sove for nattem.

Med en startpakke er allerede de første nettene bestilt hjemmefra. Når du ankommer flyplassen, kan du bare hente bagasjen og gå mot utgangen. Her vil du bli plukket opp av en minibuss, shuttlebus, tuk-tuk, rickshaw eller annen lokal transport og bli tatt med direkte til ditt hotell eller hostel.

I resepsjonen venter de deg, og innsjekking går dermed raskt. Hvis du trenger å hvile etter en lang flytur, er det bare å stupe i seng uten noen bekymringer. Når du våkner, kan du nyte en bedre frokost og utforske byen eller omgivelsene.

Vi tilbyr startpakker en rekke steder i verden og her kan du lese mer om noen av dem:

Vær oppmerksom på at startpakker ikke kan bestilles online. Ta kontakt med en av våre reisespesialister eller stikk innom en av våre butikker.

 

Har du lyst til å høre mer om våre startpakker?
Kontakt oss!
Contact