Australia, Fiji & Hong Kong

Australia, Fiji & Hong Kong
Fra NOK 42 290,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Ankomstpakke Sydney
  • Surfekurs Sydney - Brisbane - 5 dager
  • Brisbane to Cairns Experience - 10 dager
  • Ankomstpakke Fiji
  • Øyhopping på Fiji - 6 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Dette blir surfekurs, seilturer, øyhopping og shopping! Vi tar deg med til Australia, Fiji og Hong Kong, så heng på!

Reiserute:

Oslo - Sydney // Cairns - Fiji - Hong Kong - Oslo

// = Opplevelsesreiser

Spark i gang drømmereisen med et surfekurs i Australia fra Sydney til Brisbane. Fortsett videre oppover østkysten til Cairns. Sprett over til Fiji for noen deilige dager med øyhopping, og avslutt det hele med noen spenstige inntrykk og shopping i Hong Kong. Denne reisen blir en fest!

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 33 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Eventyret starter i Sydney

Turen går innom Whitsunday Islands

Gå deg vill i Hong Kong

Kontakt