Cuba & Peru

Veteranbiler i Cuba
Fra NOK 42 900,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Cuban Rythms, Havana - 8 dager
  • Amazon to the Andes - 12 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Hent fram din indre rytme i Cubas herlige hovedstad Havana, før utrolige opplevelser venter på tur gjennom Amazonasjungelen og opp mot Andesfjellene i Peru.

Reiserute:

Oslo - Havana - Lima - Oslo

Gamle biler og duften av sigarer er et par av mange ting denne utrolige og fascinerende destinasjonen byr på! Finn rytmen på øya som praktisk talt bruser av energi. Du kan umulig kjede deg på Cuba. Når de karibiske rytmene har funnet seg til rette i kroppen er det på tide å vende nesa sørover, mot fastlandet.

Peru er for de fleste forbundet med inkaenes dype forhistorie og spennende byggverk, men dette landet skjuler langt flere opplevelser og eventyr for backpackere! Her venter utrolige opplevelser i
 kontrastfylte omgivelser der natur, dyreliv, og kultur møtes i en herlig synergi.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 25 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:

 

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Gatene på Cuba er sjarmerende og fargerike

Katedralen i Lima lyser opp om natten

Contact