Filippinene, Thailand & Bali

Filippinene, Thailand & Bali
Fra NOK 41 175,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Southern Palawan Adventure - 9 dager
  • Ankomstpakke i Bangkok - 3 netter
  • Thailand on a Shoestring - 16 dager
  • Bali Surf Camp - 8 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Det hele starter med en herlig rundreise på Filippinene og Palawan. Deretter peker nesa mot Thailand, før det hele rundes av med surfekurs og noen idylliske dager på Bali.

Reiserute:

Oslo - Manila - Bangkok - Bali - Oslo

Vi kan love en haug med actionfylte og spennende opplevelser. Blant annet seiltur rund Palawan på Filippinene, trekking i Thailand og surfekurs på Bali. I tillegg blir det nok av dager til å bare lene seg tilbake og nyte de fantastiske omgivelsene.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 40 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

På denne reisen skal du blant annet innom Chiang Mai

Vakre El Nido på Palawan

Surfekurs på Bali

Contact