Kenya, Tanzania & Zanzibar

Kenya, Tanzania & Zanzibar
Fra NOK 29 975,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Kenya og Tanzania Safari - 12 dager
  • 5 netter på Zanzibar
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Livet er for kort til å ikke reise på safari, og dette er akkurat den safarituren i Kenya og Tanzania du har drømt om! Når du først er i området, er det jo bare rett og rimelig med et besøk til Zanzibar også.

Reiserute:

Oslo - Nairobi - Zanzibar - Oslo

En vill og vakker safaritur venter deg, og turen går innom både Masai Mara, Serengeti og Ngorongoro-krateret. Med andre ord, gode sjanser for å få meg seg "The Big Five"! Og hva er bedre enn å avslutte med noen dager på Zanzibar etter en tur på savannen?

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 18 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Besøk masaiene på vei til Masai Mara

Hvem digger vel ikke elefanter?

Nyt late dager på Zanzibar

Contact