Sør-Afrika, Namibia & India

Sør-Afrika, Namibia og India
Fra NOK 30 750,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Ankomstpakke i Cape Town
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Cape & Dunes Overland - 14 dager
  • Uncover India, Delhi to Goa - 15 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Det kribler i reisefoten bare vi tenker på disse tre destinasjonene på én og samme reise. Gjør deg klar for fantastiske opplevelser i Sør-Afrika, Namibia og India!

Reiserute:

Oslo - Cape Town // Windhoek - Delhi // Goa - Oslo

// = Opplevelsesreiser

Med start i Cape Town reiser du oppover vestkysten av Sør-Afrika på en spennende opplevelsesreise. Det blir et par kule stopp før gruppa spretter inn i Namibia. Namibia er et av Afrikas aller vakreste land, så er du på jakt etter spennende dyreliv
og enestående natur er dette rette destinasjon for deg! Blant høydepunktene kan vi nevne safari i Etosha National Park, sandboarding i Sossusvlei, og imponerende Fish River Canyon.

Opplevelsesreisen avsluttes i Windhoek og du flyr videre til India. Her er det klart for 15 dager på reise fra Delhi til Goa. Etter turens slutt kan du velge å bli lenger, reise videre, eller la nesa peke hjemover.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 35 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Begynn reisen i Cape Town, med sin spektakulære beliggenhet.

Vilt og vakkert i Namibia

En tur til India er ikke fullkommen uten å se Taj Mahal

Contact