Sør-Afrika & Thailand (Frivillig arbeid)

Sør-Afrika & Thailand (Frivillig arbeid)
Fra NOK 21 925,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Wild Cat Centre, Kimberley - 17 dager
  • Ankomstpakke Bangkok - 3 netter
  • Elephant Refue - 8 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Har du en drøm om å jobbe som frivillig med dyr? Da er kanskje denne reisen midt i blinken for deg, med prosjekter i både Sør-Afrika og Thailand!

Reiserute:

Oslo - Johannesburg - Bangkok - Oslo

Dette blir en uforglemmelig opplevelse for alle som er glad i dyr og som ønsker å jobbe som frivillig. På reisen vil du få mulighet til å både jobbe tett med en rekke forskjellige arter både i Thailand og Sør-Afrika, i tillegg til andre actionfylte opplevelser. Og du kan være trygg på at det er gode prosjekter. Våre samarbeidspartnere blir evaluert nøye, og det er således viktig at de har samme verdier og holdninger som oss. Vi jobber kun med prosjekter som er seriøse, og som er med på å utgjøre en forskjell. Du kan lese mer om frivillig arbeid her.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 28 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende prosjekter er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Jobb som frivillig med dyr i Sør-Afrika

Frivillig arbeid med elefanter i Thailand

Du møter en rekke forskjellige dyr i Sør-Afrika

Contact