Sri Lanka, Kambodsja & Vietnam

Sri Lanka, Kambodsja & Vietnam
Fra NOK 31 750,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Sri Lanka on a Shoestring - 12 dager
  • Ankomstpakke Bangkok - 3 netter
  • Cambodia & Vietnam on a Shoestring - 20 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Sri Lanka, Kambodsja og Vietnam venter på deg! Opplev det beste fra disse tre landene på en drøy måned.

Reiserute:

Oslo - Colombo - Bangkok // Hanoi - Oslo

// = Opplevelsesreise

Vakker og spektakulær natur, spennende kultur og fantastiske strender. Etter mange år med borgerkrig står Sri Lanka nå frem som et av de kulteste alternativene i Asia. Etter 12 flotte dager på øya går neste etappe til Thailand. Bangkok markerer startskuddet for en heftig opplevelsesreise gjennom Kambodsja og Vietnam. 20 dager senere, og mange opplevelser rikere sitter du og mimrer på flyet hjem.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 35 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Halong Bay, Vietnam

Angkor Wat, Kambodsja

Mekong Delta, Vietnam

Contact