Thailand & Bali

Thailand & Bali
Fra NOK 20 875,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Fitness Boot Camp - 8 dager
  • Bali Surf Camp - 8 dager
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
En aktiv reise for de aller tøffeste. Utfordringen starter på Fitness Boot Camp i Thailand før reisen avrundes med surfekurs på Bali.

Reiserute:

Oslo - Phuket - Bali - Oslo

Få en frisk start på ferien med Fitness Boot Camp blant frodige palmer i tropiske Phuket. En liten kjøretur utenfor hektiske Bangla Road i Phuket ligger campen, i et område der selv barene serverer proteinshakes! Med andre ord, et paradis for treningsentusiaster, bare 10 minutter fra stranden. Etter en utfordrende uke for kropp og psyke er det på tide å teste balansen på surfebrettet - turen går nemlig videre til surfecamp på herlige Bali. Kjent for forhold som tiltrekker seg surfere fra hele verden er Bali virkelig et mekka for deg som liker vannsport. 

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 20 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Fitness Boot Camp i Phuket rett ved stranden, som blir hyppig brukt til ulike treningsøkter

Du får virkelig testet din fysiske styrke og utholdenhet på Fitness Boot Camp

Bali er så og si omringet av vakre sandstrender

Contact