Thailand, Malaysia, Singapore & Australia

Thailand, Malaysia, Singapore & Australia
Fra NOK 45 174,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Ankomstpakke i Sydney
  • Bangkok to Singapore on a Shoestring - 14 dager
  • Island Suntanner - 14 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Gjør deg klar for backpacking gjennom Thailand, Malaysia og Singapore samt en spenstig opplevelsesreise fra Sydney til Cairns!

Reiserute:

Oslo - Bangkok // Singapore - Sydney // Cairns - Oslo

// = Opplevelsesreiser

Backpacking i Sørøst-Asia er noe 'alle' har lyst til å gjøre på et eller annet tidspunkt, og på denne turen får du en herlig smakebit på reise fra Bangkok til Singapore. Underveis er du innom noen flotte øyer og byer som Koh Samui, Penang og Kuala Lumpur. Vel fremme i Singapore setter du deg på neste fly til Sydney og tilbringer de neste to ukene på reise oppover kysten til Cairns.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 35 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Petronas Tower i Kuala Lumpur er et must når du er i byen

Slå deg løs i Sydney

Fraser Island Beach Heaven

Contact