Vestkysten av USA

Vestkysten av USA
Fra NOK 28 250,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Ankomstpakke Los Angeles - 3 netter
  • Westerner 2 - 14 dager
  • Overnatting New York - 4 netter
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
USA er et utrolig fett land, og denne reisen skuffer ikke! Her blir det opplevelser fra morgen til kveld i California, Nevada og Arizona.

Reiserute:

Oslo - Los Angeles - New York - Oslo

Høydepunktene kommer på rekke og rad, og vi nevner i fleng: Los Angeles, San Francisco, Yosemite National Park, Death Valley National Park, Las Vegas, Grand Canyon, Lake Havasu, San Diego, Pacific Coast Highway og New York. Dette blir akkurat så kult som det høres ut som!

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 22 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Ikonisk og vakker, Golden Gate Bridge i San Francisco er et must

Grand Canyon vil ta pusten fra deg

Slå deg løs i New York

Contact