Fellesreiser Jorden Rundt

Fellesreiser Jorden Rundt

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Eller er dere en gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg!

Med jevne mellomrom skreddersyr vi fellesreiser Jorden Rundt for deg mellom 18-34 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. Dere kan velge å følge hverandre eller bare møtes noen ganger underveis. På denne måten føles det ikke som om du reiser alene, men du bestemmer samtidig helt selv hvor mye du vil reise sammen med gruppen. Noen aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil uansett få masse tid til å bli kjent med hverandre. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert transfer fra flyplassen og et visst antall overnattinger i dorms/twin rooms. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Contact