Fellesreise - Filippinene, Thailand & Bali - 2018 nr.2

Fellesreise - Filippinene, Thailand & Bali - 2018 nr.2
Fra NOK 48 875,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Transfer ved ankomst ny flyplass
 • 2 netter i Manila
 • Philippines Palawan Adventure - 9 dager
 • 3 netter i Bangkok
 • Umphang Jungle Trekking - 6 dager
 • Chiang Mai Urban - 4 dager
 • Sailing Thailand - 4 dager
 • 3 netter Kuala Lumpur
 • Bali Surf Camp - 8 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Dette kommer til å bli en latterlig kul fellesreise! Det hele starter med en herlig rundreise på Filippinene og Palawan. Deretter peker nesa mot Thailand, Malaysia og Singapore før det hele rundes av med surfekurs og noen idylliske dager på Bali.

Det er 4 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 15.08.2017.

Reiserute:

Oslo - Manila - Bangkok // Chiang Mai - Phuket - Kuala Lumpur // Singapore - Bali - Oslo


Denne fellesreisen til Filippinene, Thailand og Bali er for deg mellom 18-30 år. Reisen egner seg perfekt for deg som elsker backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

De aller fleste aktiviteter er inkludert i prisen og vi kan love en haug med actionfylte og spennende opplevelser. Blant annet seiltur på Filippinene, dykkerkurs i Thailand og surfekurs på Bali. I tillegg blir det tid i både nordlige Thailand, Malaysia og Singapore.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert transfer fra flyplassen. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dere får også nok tid til å både vandre rundt og utforske stedene dere kommer til på egenhånd. Det vil bli mange muligheter underveis til ekstra aktiviteter og opplevelser, så beregn noe ekstra lommepenger til dette. All overnatting er inkludert på opplevelsesreisene og ellers som spesifisert.

Reiserute

Avreise fra Oslo er 7. februar 2018. Dere flyr sammen til Manila, Filippinene som markerer starten på denne drømmereisen. Og det er virkelig et eventyr med stor E som venter dere. Her følger en rask oversikt over reiseruten. Virker det interessant og du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med vår reisespesialist, Marianne.

7. februar 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Manila, Filippinene. De første to dagene tilbringer dere i hovedstaden, før det er klart for avreise til fantastiske Palawan og opplevelsesreisen Philippines Palawan Adventure.

18. februar 2018 - Dere er tilbake i Manila etter noen spektakulære dager på Palawan. El Nido var vel sånn passe fint? Det er klart for å fly videre til Bangkok og Thailand. Dere lander også i Bangkok samme dag, der dere skal tilbringe de tre første dagene.

21. februar 2018 - Nå er det klart for 6 spennende dager på reise til nordlige Thailand med trekking i områdene rundt Chiang Mai. De neste dagene blir fulle av opplevelser. Bare ta en titt HER!

26. februar 2018 - Etter en utrolig reise i områdene rundt Chiang Mai blir bærer det ut på nye eventyr. Etter noen rolige dager i Chiang Mai på egenhånd står Chiang Mai Urban for tur, en opplevelse med høydepunkter som deilig lokal mat og ziplining i jungelen. Eventyret i og rundt Chiang Mai avsluttes med en fet natt i byen.

3. mars 2018 - Etter å ha opplevd Chiang Mai på langs og på tvers står en ny destinasjon for tur; Phuket! Samme dag som dere ankommer er det bare å gjøre seg klare for snorkling i skjulte bukter, avslapping på uberørte strender og herlige måltider med thai mat tilberedt av en lokal kokk på turen Sailing Thailand - Phuket to Koh Phi Phi. Vel fremme på Phi Phi har dere glimrende muligheter til å lære å dykke for de som har lyst til det. Dersom dykkerlappen ikke frister kan dere nyte late dager i paradis.

18. mars 2018 - Fra Phuket går det fly til Kuala Lumpur, der dere får tid til å utforske byen i 3 dager, før dere på egenhånd starter turen mot Singapore. De neste 6 dagene står dere altså fritt til å gjøre det dere vil, men dere bør være i Singapore senest 25. mars.

26. mars 2018 - Fly fra Singapore til Denpasar, Bali. Her bærer det rett på surfecamp! Etter 8 dager på campen står dere fritt til å nyte de siste 10 dagene på Bali slik dere selv måtte ønske.

11. april 2018 - Siste etappe går fra Bali og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 11. april.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien.

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 30 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 07.02.2018 - 11.04.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 4 ledige plasser per 15.08.2017.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår reisespesialist Marianne har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Marianne

 

Vakre strender ved El Nido

Koh Tao, Thailand

Bali, Indonesia

Contact