Fellesreise - Filippinene, Thailand & Bali - Høst 2017

Fellesreise - Filippinene, Thailand & Bali
Fra NOK 47 505,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Transfer ved ankomst noen flyplasser
 • Bali Surf Camp - 8 dager
 • 3 netter Singapore
 • Sailing Thailand - 3 dager
 • 1 natt i Chiang Mai
 • Chiang Mai Urban - 4 dager
 • Umphang Jungle Trekking - 6 dager
 • 4 netter i Bangkok
 • 2 netter i Manila
 • Southern Philippines Palawan Adventure - 9 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Dette kommer til å bli en latterlig kul fellesreise! Det hele starter med action og surfekurs på Bali. Deretter peker nesa mot Singapore, Malaysia og Thailand før det hele rundes av øyhopping og noen idylliske dager på Filippinene.

Reiserute:

Oslo - Bali - Singapore // Kuala Lumpur - Phuket - Chiang Mai // Bangkok - Manila - Oslo


Denne fellesreisen til Filippinene, Thailand og Bali er for deg mellom 18-30 år. Reisen egner seg perfekt for deg som elsker backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

De aller fleste aktiviteter er inkludert i prisen og vi kan love en haug med actionfylte og spennende opplevelser. Blant annet seiltur på Filippinene, trekking i Thailand og surfekurs på Bali. I tillegg blir det tid i både nordlige Thailand, Malaysia og Singapore.

Underveis på reisen

Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dere får også nok tid til å både vandre rundt og utforske stedene dere kommer til på egenhånd. Det vil bli mange muligheter underveis til ekstra aktiviteter og opplevelser, så beregn noe ekstra lommepenger til dette. All overnatting er inkludert på opplevelsesreisene og ellers som spesifisert.

Reiserute

Avreise fra Oslo er 10. september 2017. Dere flyr sammen til Bali, Indonesia, som markerer starten på denne drømmereisen. Og det er virkelig et eventyr med stor E som venter dere. Her følger en rask oversikt over reiseruten. Virker det interessant og du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med vår reisespesialist, Marianne.

10. september 2017 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Bali, Indonesia. Her bærer det rett på surfecamp! Etter 8 dager på campen står dere fritt til å nyte de siste 10 dagene på Bali slik dere selv måtte ønske.

28. september 2017 - Fly fra Denpasar, Bali til Singapore. I Singapore har vi inkludert 3 netter med overnatting. Akkurat nok til å utforske denne spennende storbyen. Deretter reiser dere på egenhånd opp til Kuala Lumpur og har 6 dager på å komme dere fra A til Å.

7. oktober 2017 - Fly fra Kuala Lumpur til Phuket. Samme dag som dere ankommer er det bare å gjøre seg klare for snorkling i skjulte bukter, avslapping på uberørte strender og herlige måltider med thai mat tilberedt av en lokal kokk på turen Sailing Thailand - Phuket to Koh Phi Phi. Vel fremme på Phi Phi har dere glimrende muligheter til å lære å dykke for de som har lyst til det. Dersom dykkerlappen ikke frister kan dere alltids bare lene dere tilbake å nyte late dager i paradis.

20. oktober 2017 - Fly fra Phuket til Chiang Mai. I Chiang Mai er det klart for 4-dagers turen Chiang Mai Urban, en opplevelse med høydepunkter som deilig lokal mat og ziplining i jungelen.

23. oktober 2017 - Etter en natt til i Chiang Mai er det klart for 5 spennende dager på reise til nordlige Thailand med trekking i områdene rundt Chiang Mai. De neste dagene blir fulle av opplevelser. Bare ta en titt HER! Etter turen blir det transport ned til Bangkok der vi har inkludert 4 ekstra netter.

2. november 2017 - Neste stopp er ManilaFilippinene. De første dagene tilbringer dere i hovedstaden, før det er klart for avreise til fantastiske Palawan og opplevelsesreisen Southern Philippines Palawan Adventure.

12. november 2017 - Dere er tilbake i Manila etter noen spektakulære dager på Palawan. El Nido var vel sånn passe fint? Turen har nå dessverre kommet til sin ende. Siste etappe går fra Manila og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 13. november.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien.

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 30 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 10.09.2017 - 13.11.2017
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår reisespesialist Marianne har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Marianne

 

Vakre strender ved El Nido

Koh Tao, Thailand

Bali, Indonesia

Contact