Fellesreise - Fitness sommer 2017 - Bali

Fellesreise - Fitness sommer 2017
Fra NOK 24 160,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Transfer ved ankomst
 • Fitness Boot Camp Bali - 21 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Denne fellesreisen går til paradisøya Bali og passer for deg som ønsker en sosial og aktiv opplevelse i fantastiske omgivelser. Er du klar for en sommerferie utenom det vanlige?

Reiserute:

Oslo - Bali - Oslo

Dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse, midt i blinken for deg som liker fysisk aktivitet. Kort fortalt er dette en fellesreise for deg mellom 18-34 år, som elsker å trene eller ønsker å komme i bedre form. Fitness Boot Camp passer for alle, og vi kan forsikre deg om at oppholdet blir spesielt tilpasset akkurat dine ønsker og behov. 

Opphold

Fitness Boot Camp Bali ligger i byen Jimbaran på øya Bali. Under oppholdet vil dere bo i Villaen som ligger rett ved siden av treningsanlegget. Villaen er det sosiale sentrum på campen, utstyrt med et boblebad på taket, en fantastisk takterrasse med utsikt over havet og et forfriskende basseng. 

Villaen har 7 flersengsrom med 2-4 senger, eget bad og aircondition. Du kan lagre dine eiendeler i låsbare kasser under sengen og hvert rom har også en safe. 

Opphold i Villa

Program

Denne reisen blir en herlig kombinasjon av spennende kultur og fysisk aktivitet. Selve reisen varer i 1 måned fra 24. juni 2017 - 22. juli 2017. Programmet vil være som følger:

24. juni 2017 - Dere ankommer Bali 25. juni og blir transportert til Jimbaran der campen ligger. De neste 3 ukene vil bli fulle av kule opplevelser med hovedfokus på fitness og andre fysiske aktiviteter. Campen ligger 30 meter fra stranden, så i tillegg til det faste opplegget finnes det mange muligheter for vannaktiviteter som surfing, kiting og dykking rett utenfor dørstokken.

16. juli 2017 - Oppholdet på Fitness Boot Camp er over, men de neste 5 dagene står dere helt fritt til å utforske mer av den fantastiske øya som har vært deres hjem de siste ukene.

21. juli 2017 - Turen er ferdig, og dere flyr fra Bali og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 22. juli 2017.

Vil du vite mer om Fitness Boot Camp på Bali?
Les mer

Treningsanlegget vil bli ditt andre hjem under oppholdet på Bali

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et nettmøte, avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien.

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 34 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 24.06.2017 - 22.07.2017
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår reisespesialist Tonje i Bergen har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Tonje

Tilbakemeldinger fra kunder
"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Yoga på taket

Kombiner strandlivet med en skikkelig treningsøkt

Paradisøya Bali har mange flotte templer og fantastisk natur

Contact