Fellesreise - Frivillig arbeid med dyr i Afrika og Asia - Vinter/vår 2017

Fellesreise - Frivillig arbeid med dyr i Asia og Afrika
Fra NOK 44 500,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • 2 netter overnatting i Bangkok
 • Transport fra Bangkok til prosjektet
 • 3 uker ved Wildlife Rescue Centre, Thailand
 • 2 dager Doha Stopover & Desert 3D/2N
 • 2 dager Soweto Orientation i Johannesburg
 • 3 ukerWild Cat Center i Kimberley, Sør-Afrika
 • 1 overnatting i Johannesburg
 • 4 dager Kruger Drive In Experience
 • 3 daglige måltider ved begge prosjektene
 • All overnatting ved prosjektene
 • 24 timers support under prosjektene
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Har du en drøm om å jobbe som frivillig med dyr, men skulle gjerne hatt noen andre å reise sammen med? Da har vi skreddersydd et opplegg som er midt i blinken for deg! Avreise er i midten av februar 2017.

Det er 4 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 25.11.2016.


Reiserute:

Oslo - Bangkok // Phuket - Doha - Johannesburg - Cape Town - Oslo

 

En uforglemmelig opplevelse for alle mellom 18-34 år som er glad i dyr, ønsker å jobbe som frivillig og vil reise sammen med andre eventyrlystne og dyreglade mennesker. På reisen vil dere få mulighet til å både jobbe tett med en rekke forskjellige arter både i Thailand og Sør-Afrika, i tillegg til andre actionfylte opplevelser.

Om frivillig arbeid

Frivillig arbeid er ikke en ren ferie, men en jobb som du forventes å gjøre hver dag utenom helger. Interesse og motivasjon er derfor viktige faktorer når du vurderer denne typen reise. Les mer om frivillig arbeid her.

Om prosjektene

Wild Cat Center - Kimberley, Sør-Afrika
På dette senteret i provinsen Free State bor det først og fremst et stort antall afrikanske katter, men også andre dyr. Du vil jobbe med blant annet løver, leoparder, geparder, karakaler, sjakaler, marekatter og aper. Aktivitetene spenner fra å jobbe tett med dyrene til bevaringsarbeid, med mål om at dyrene en dag skal kunne slippes fri i naturen, eller leve et godt og trygt liv på senteret. 

Mer informasjon om Wild Cat Center i Kimberley
Les mer


Wildlife Rescue Centre - Amphoe Tha Yang, Phetchaburi, Thailand
Wildlife Friends Foundation Thailand driver et ledende redningssenter for dyr i Asia. Senteret fungerer som hjem til en rekke fugler og dyr, inkludert malayabjørner og asiatiske svartbjørner, forskjellige typer aper, slow loris'er, bengalkatter og en rekke andre mindre kattedyr. Senteret prøver å tilrettelegge områder for dyrene som er så tilnærmet naturen som mulig, og i de tilfellene det er mulig, reintrodusere dyrene til naturen.

Mer informasjon om Wildlife Rescue Centre
Les mer


Underveis på reisen

Hver gang dere flyr inn til et nytt land er det arrangert transport fra flyplassen. Alt som er inkludert er fastlagt på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Du vil få nye venner for livet!

Reiserute

Dette blir en herlig kombinasjon av to spennende kontinenter, Asia og Afrika. Selve reiseruten ser slik ut:

23. februar 2017 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Bangkok, Thailand.

26. februar 2017- Etter 2 dager i Bangkok blir dere transportert til prosjektet Wildlife Rescue Centre i Phetchaburi. Her vil dere tilbringe de neste 3 ukene.

19. mars 2017- Dere er ferdige ved Wildlife Rescue Centre og har nå 6 dager til å nyte Thailand helt på egenhånd før reisen videre fra Phuket.

25. mars 2017 - På vei fra Phuket til Johannesburg får dere en 2 dagers stopover i Doha, med fritid til å oppleve denne utrolige metropolen, ørkensafari med sandboarding, kamelridning og bading står på planen. 

27. mars 2017- Ved ankomst Johannesburg blir dere møtt ved flyplassen og tatt med til den spennende bydelen Soweto. Over de 2 neste dagene får dere sykler til å utforske Nelson Mandela og Desmond Tutus tidligere boliger i Vilakazi Street, smake lokal mat og samtidig få litt mosjon.

29. mars 2017 - Wild Cat Center-prosjektet. Her skal dere jobbe som frivillige i litt over 3 uker, og vi kan garantere noen utrolige opplevelser med dyrene som holder til her og menneskene dere møter. 

21. april 2017- Etter tre uker på prosjektet i Kimberley reiser dere tilbake til Johannesburg. Gjør dere klare til noen spennende dager i Kruger Nasjonalpark, som er Afrikas største, og hjemmet til blant annet "The Big 5" - elefanter, løver, neshorn, leoparder og bøfler. 

25. april 2017- Siste stopp på turen er Cape Town der dere har 6 dager med mulighet til å gjøre akkurat det dere vil. 

01. mai 2017 - Hjemreise fra Cape Town, dere lander i Oslo 2. mai 2017.  

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Vi vil opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger:

 • Fellesavgangen har en aldersgrense på 18 - 34 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 23.02.2017 - 02.05.2017
 • Det er 8-9 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 4 ledige plasser per 25.11.2016.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Hva er inkludert i prisen?

Er ikke dette litt dyrt for frivillig arbeid, tenker du kanskje nå? I rammen til høyre på siden ser du hva som faktisk er inkludert.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår spesialist på frivillig arbeid Tonje i Bergen har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Tonje

 

Asiatisk svartbjørn

Jobb med forskjellige dyr i Thailand

Frivillig arbeid med kattedyr i Sør-Afrika

 

Contact