Fellesreise Jorden Rundt - Høst 2017 nr.3

Fellesreise Jorden Rundt - Høst 2017 nr.3
Fra NOK 70 630,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 3 netter i New York
 • 3 netter i San Francisco
 • 8 dager San Francisco to Los Angeles Express
 • 2 netter i Los Angeles
 • 2 overnattinger i Nadi, Fiji
 • 7 dager øyhopping på Fiji
 • 3 netter i Sydney
 • Greyhound Hop on Hop off-busspass- Sydney to Brisbane
 • 9 dager opplevelsesreise på Bali
 • 4 netter i Singapore
 • 25 dager opplevelsesreise fra Bangkok til Hanoi
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
 • Gratis betalingsutsettelse
Leter du etter noen å reise Jorden Rundt med? Her er vår neste Fellesreise Jorden Rundt! Avreise er i september og reisen strekker seg over 3 måneder utover høsten og vinteren. Underveis er dere innom land som USA, Fiji, Australia, Indonesia, Singapore, Thailand, Kambodsja og Vietnam.

Det er 4 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 18.04.2017.


Reiserute:

Oslo - New York - San Francisco // Los Angeles - Fiji - Sydney // Brisbane - Bali - Singapore - Bangkok // Hanoi - Oslo

 

// = Reise på egenhånd

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/twin rooms. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Vi snakker en klassisk Jorden Rundt-reise med mange spennende destinasjoner som strekker seg over 3 måneder fra 17. september til 16. desember 2017. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å utforske destinasjoner og reise på egenhånd.

17. september 2017 - Avreise fra Oslo Lufthavn retning New York. Etter tre spennende dager i 'The Big Apple' flyr dere videre til San Francisco.

20. september 2017 - I San Francisco har vi har først inkludert tre netter. Akkurat nok til å oppleve en av USAs mest populære storbyer. Deretter er det klart for opplevelsesreisen San Francisco to Los Angeles Express.

Opplev Grand Canyon på vei sørover i USA

30. september 2017 - Etter 8 dager på farten gjennom USA med høydepunkter som Grand Canyon, Yosemite National Park og Las Vegas kommer dere frem til Los Angeles. Her har vi inkludert to ekstra netter for å stalke kjendiser i Hollywood.

2. oktober 2017 - Fly fra Los Angeles til Nadi, Fiji. På Fiji er det klart for øyhopping de neste syv dagene. I tillegg blir det en ekstra natt i Nadi både ved adkomst, og før avreise.

12. oktober 2017 - Nesa peker nå mot Australia og dere flyr først til Sydney. I Sydney har vi inkludert tre netter, og deretter et busspass som er godt å ha når dere så skal reise fritt oppover kysten mot Brisbane de neste dagene. Dere velger selv hva dere ønsker å gjøre med tiden deres i Australia. 

Spennende opplevelser i Australia

1. november 2017 - Neste etappe er fly fra Brisbane til Bali, og der er det først klart for opplevelsesturen 9 day Balintro som byr på kulturelle opplevelser ved eldgamle templer, snorkling med skilpadder og bading under vakre fossefall. Opplev også Kuta og Gillis natteliv, og beveg deg utenfor allfarvei blant rismarkene i Lovina.

Snorkle med skilpadder på Bali

9. november 2017 - Etter det arrangerte opplegget på Bali blir det noen ekstra dager til å lene seg tilbake og bare nyte livet på egenhånd, eller sammen med gruppen.

17. november 2017 - Fly fra Bali til Singapore. Her har vi inkludert fire netter slik at dere får muligheten til slå dere litt løs i denne kule metropolen.

21. november 2017 - Etter oppholdet i Singapore flyr dere videre til Bangkok og Thailand. Her er det klart for et helt unikt og skreddersydd 25-dagers eventyr fra Bangkok gjennom Kambodsja og oppover langs kysten av Vietnam. Opplevelsene kommer på rekke og rad, som f. eks. Angkor Wat, Ha Long Bay, samt muligheten til å få spist litt edderkopper og andre kryp. Disse dagene er også alt av overnatting og en rekke aktiviteter inkludert.

15. desember 2017 - Vel fremme i Hanoi har turen dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Hanoi til Oslo. Ankomst Oslo er 16. desember 2017.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 17.09.2017 - 16.12.2017
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 4 ledige plasser per 18.04.2017.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 30 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på ca 30 %. Depositumet er ikke refunderbart. Resten av reisen må betales senest 3 måneder før avreise.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Malene
Mer informasjon om Fellesreiser?
Ta en titt her

 

 

Contact