Fellesreise Jorden Rundt - Sommer/høst 2017

Fellesreise Jorden Rundt - Sommer/høst 2017
Fra NOK 61 540,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 4 netter i New York
 • 4 netter i San Francisco
 • 8 dager San Francisco to Los Angeles Express
 • 3 netter i Los Angeles
 • 2 overnattinger i Nadi, Fiji
 • 9 dager øyhopping på Fiji
 • 2 netter i Auckland
 • 3 netter i Cairns
 • 22 dager Greyhound Hop on Hop off Pass - Cairns to Sydney (busspass)
 • 4 netter i Sydney
 • 3 netter på Bali
 • 9 dager opplevelsesreise på Bali
 • 5 netter i Tokyo
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Leter du etter noen å reise Jorden Rundt med? Her er vår neste Fellesreise Jorden Rundt! Avreise er i slutten av august og reisen strekker seg over 3 måneder utover november. Underveis er dere innom land som USA, Fiji, New Zealand, Australia, Bali og Japan.

Det er 5 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 17.01.2017.


Reiserute:

Oslo - New York - San Francisco // Los Angeles - Fiji - Auckland - Cairns // Sydney - Bali - Tokyo - Oslo

 

// = Reise på egenhånd

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Eller er dere en gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har igjen skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. Dere kan velge å følge hverandre eller bare møtes noen ganger underveis. På denne måten føles det ikke som om du reiser alene, men du bestemmer samtidig helt selv hvor mye du vil reise sammen med gruppen. Noen aktiviteter er inkludert på forhånd slik at dere vil uansett få masse tid til å bli kjent med hverandre. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/twin rooms. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Vi snakker en klassisk Jorden Rundt-reise med mange spennende destinasjoner som strekker seg over 3 måneder fra 25. august til 22. november 2017. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også mye tid til å utforske destinasjoner og reise på egenhånd.

25. august 2017 - Avreise fra Oslo Lufthavn retning New York. Etter 4 i The Big Apple skal kontinentet krysses. Det er på tide å fortsette eventyret på vestkysten. 

29. august 2017 - Storby nr. 2 på lista er San Francisco, der vi har inkludert 4 netter. Akkurat nok til å oppleve en av USAs mest populære storbyer.

2. september 2017 - Etter et par dager i San Francisco er det bare å spenne setebeltet og gjøre seg klare for en utrolig opplevelsesreise, nemlig San Francisco to Los Angeles Express. På turen får dere blant annet oppleve spektakulære Grand Canyon, Route 66, Yosemite National Park og ikke minst Las Vegas! Turen ender i Los Angeles, der blant annet Hollywood, Venice Beach og Universal Studios venter.

Opplev Grand Canyon på vei sørover i USA

14. september 2017 - Fly fra Los Angeles til Fiji. Her blir det først en natt i Nadi før det er klart for øyhopping! Den neste uka tilbringer dere i fantastiske omgivelser på forskjellige øyer.

23. september 2017 - Det blir en ny overnatting i Nadi før avreise mot New Zealand.

24. september 2017 - Vi har inkludert 2 netter i Auckland før du står fritt til å oppleve vakre New Zealand på egenhånd den neste uken. 

5. oktober 2017 - Nesa peker nå mot Australia og dere flyr først til Cairns. I Cairns har vi inkludert 3 netter, og deretter et busspass som er godt å ha når dere så skal reise fritt nedover kysten mot Sydney de neste 22 dagene. Dere velger selv hva dere ønsker å gjøre disse dagene i Australia. 

Spennende opplevelser i Australia

27. oktober 2017 - Velkommen til Sydney. Her har inkludert 4 netter, akkurat nok til å runde byen før turen går videre til Bali i Indonesia . 

31. oktober 2017 - Opplevelsesturen 9 day Balintro byr på kulturelle opplevelser ved eldgamle templer, snorkling med skilpadder og bading under vakre fossefall. Opplev også Kuta og Gillis natteliv, og beveg deg utenfor allfarvei blant rismarkene i Lovina. Vi har også inkludert noen netter på Bali før og etter opplevelsesturen, slik at dere kan utforske denne fantastiske øya på egenhånd. 

Snorkle med skilpadder på Bali

16. november 2017 - Siste by på reisen er definitivt ikke minst. På veien hjem har vi nemlig inkludert 5 dager i den japanske hovedstaden Tokyo. Opplevelsene står i kø i denne livlige, spennende og unike storbyen. 

21. november 2017 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Tokyo til Oslo. Ankomst Oslo er 22. november 2017.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 25.08.2017 - 22.11.2017
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 5 ledige plasser per 17.01.2017.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Malene

 

Contact