Fellesreise Jorden Rundt - Vår 2017

Fellesreise Jorden Rundt - Vår 2017
Fra NOK 60 330,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • Cambodia on a Shoestring - 10 dager
 • 2 netter i Ho Chi Minh
 • 3 netter overnatting i Bangkok
 • 3 netter overnatting i Kuala Lumpur
 • 3 netter overnatting i Sydney
 • Greyhound Hop on Hop off Pass - Sydney to Cairns(busspass)
 • 2 netter i Nadi Fiji
 • Øyhopping på Fiji - 7 dager
 • 4 netter i Los Angeles
 • Westerner 2 - 14 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Leter du etter noen å reise Jorden Rundt med? Her er vår neste Fellesreise Jorden Rundt! Avreise er i begynnelsen av mars og reisen strekker seg over 3 måneder utover våren. Underveis er dere innom land som Thailand, Kambodsja, Vietnam, Malaysia, Australia, Fiji og USA.

DET ER DESSVERRE INGEN LEDIGE PLASSER IGJEN PÅ DENNE FELLESREISEN. SJEKK UT EN AV VÅRE ANDRE SPENNENDE FELLESREISER HER!

ER DU INTERESSERT I LIGNENDE FELLESREISER JORDEN RUNDT, SEND MALENE EN E-POST.

Reiserute:

Oslo - Bangkok // Ho Chi Minh City - Bangkok // Phuket - Kuala Lumpur - Sydney // Cairns - Fiji - Los Angeles - Oslo

 

// = Reise på egenhånd

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Eller er dere en gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har igjen skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-34 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. Dere kan velge å følge hverandre eller bare møtes noen ganger underveis. På denne måten føles det ikke som om du reiser alene, men du bestemmer samtidig helt selv hvor mye du vil reise sammen med gruppen. Noen aktiviteter er inkludert på forhånd slik at dere vil uansett få masse tid til å bli kjent med hverandre. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/twin rooms. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Vi snakker en klassisk Jorden Rundt-reise med mange spennende destinasjoner som strekker seg over 3 måneder fra 6. mars til 3. juni 2017. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også mye tid til å utforske destinasjoner og reise på egenhånd.

6. mars 2017 - Avreise fra Oslo Lufthavn retning Bangkok. I Bangkok sparkes eventyret i gang med opplevelsesreisen Cambodia on a Shoestring.

16. mars 2017 - Dere er fremme i Ho Chi Minh City hvor vi har inkludert to ekstra netter før dere setter dere på flyet tilbake til Bangkok.

Angkor Wat, Kambodsja

18. mars 2017 - Tilbake i Bangkok har vi inkludert 3 netter til å utforske denne livlige og kontrastfylte storbyen. Deretter står dere fritt til å reise videre i Thailand på egenhånd de neste 18 dagene. Hvilke øyer frister mest å utforske? Bare sørg for å være på plass i Phuket for neste flight videre 7. april.

7. april 2017 - Dere vinker farvel til Thailand og flyr fra Phuket til Kuala Lumpur i Malaysia. Også her får dere tre dager. Akkurat passe til å utforske Kuala Lumpur.

10. april 2017 - Nesa peker nå mot Australia og dere flyr først til Sydney. I Sydney har vi inkludert nye 3 netter, og deretter et busspass som er godt å ha når dere så skal reise fritt oppover kysten mot Cairns de neste 26 dagene. Dere velger selv hva dere ønsker å gjøre disse dagene i Australia.

Spennende opplevelser i Australia

8. mai 2017 - Fly fra Cairns til Fiji. Her blir det først en natt i Nadi før det er klart for øyhopping! Den neste uka tilbringer dere i fantastiske omgivelser på forskjellige øyer.

15. mai 2017 - Det blir en natt til i Nadi før avreise mot USA.

16. mai 2017 - Fra Fiji går ferden videre til Los Angeles USA. Etter et par dager i Los Angeles, der dere blant annet kan oppleve Hollywood, Venice Beach og Universal Studios, er det bare å spenne setebeltet og gjøre seg klare for en herlig tur rundt California, Arizona og Nevada, nemlig Westerner 2. På turen får dere blant annet oppleve spektakulære Grand Canyon, Yosemite National Park og ikke minst Las Vegas!

Viva Las Vegas!

31. mai 2017 - Opplevelsesreisen i USA er ferdig, men dere har fortsatt to netter igjen i Los Angeles til å slå dere vrange i Hollywood eller f. eks. stikke til Six Flags Magic Mountains rett nord for byen.

2. juni 2017 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight er fra Los Angeles og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 3. juni 2017.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 34 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 06.03.2017 - 03.06.2017
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. DENNE FELLESREISEN ER FULLBOOKET.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Malene

 

Contact