Fellesreise Jorden Rundt - Vinter/vår 2018 nr.2

Fellesreise Jorden Rundt - Vinter/vår 2018 nr.2
Fra NOK 66 940,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • Transfer ved ankomst ny flyplass
 • Sri Lanka on a Shoestring - 12 dager
 • 3 netter i Bangkok
 • 3 netter i Kuala Lumpur
 • 3 netter i Sydney
 • Busspass i Australia
 • Øyhopping på Fiji - 7 dager
 • 2 ekstra netter på Fiji
 • 3 netter i Los Angeles
 • Best of the West - 15 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Opplevelser på Sri Lanka, backpacking i Sørøst-Asia, lev livet i Australia, øyhopping på Fiji og utrolige opplevelser i USA. Er du klar for vår neste Fellesreise Jorden Rundt?

Det er 5 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 23.06.2017.


Reiserute:

Oslo - Colombo - Bangkok // Phuket - Kuala Lumpur - Sydney // Cairns - Fiji - Los Angeles - Oslo

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Dette blir en klassisk Jorden Rundt-reise med høydepunkter på rekke og rad. Reisen strekker seg over ca. 3 måneder fra 13. januar til 8. april 2018. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å finne på akkurat det dere selv måtte ønske.

13. januar 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon ColomboSri Lanka. Dere blir møtt på flyplassen og skal utforske Sri Lanka de neste 12 dagene på en herlig opplevelsesreise, Sri Lanka on a Shoestring. På Sri Lanka skal dere blant annet innom Kandy, Unawatuna og andre kule stopp.

25. januar 2018 - Fra Sri Lanka flyr dere videre til Bangkok der dere har rundt to uker til å utforske litt på egenhånd eller sammen med gruppen. Blir det strender i Thailand eller en tur innom Kambodsja? Bare sørg for å være på plass i Phuket til neste flight den 11. februar.

11. februar 2018 - Fly fra Phuket til Kuala Lumpur, Malaysia. Her får dere 3 dager til å utforske Malaysias hovedstad.

14. februar 2018 - Nesa peker nå mot Australia! Dere lander i Sydney der vi har inkludert 3 netter med overnatting. Deretter har vi også inkludert et busspass slik at dere kan fortsette på egenhånd i Australia oppover kysten til Cairns. Tilsammen får dere nesten en hel måned til å nyte Australia.

14. mars 2018 - Fra Cairns flyr dere videre til Fiji. Her blir det 7 dager med øyhopping der dere er innom to nydelig øyer. Det blir også en natt ekstra i Nadi ved ankomst, og ved avreise.

22. mars 2018 - Neste stopp er Los Angeles. Det blir 3 dager i LA før det er klart for en ny fantastisk opplevelsesreise som i løpet av 15 dager vil ta dere fra Los Angeles via Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite, San Francisco og tilbake til Los Angeles, nemlig Best of the West!

7. april 2018 - Dere er tilbake i Los Angeles og siste etappe går hjem til Oslo. Ankomst Oslo 8. april.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 13.01.2018 - 08.04.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 5 ledige plasser på denne fellesreisen per 23.06.2017.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. KILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 35 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på ca 30 %. Depositumet er ikke refunderbart. Resten av reisen må betales senest 3 måneder før avreise.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Malene

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Lokale fiskere på Sri Lanka

Spennende opplevelser i Australia

Øyhopping på Fiji

Contact