Fellesreise Jorden Rundt - Vinter/vår 2018 nr.6

Fellesreise Jorden Rundt - Vinter/vår 2018 nr.6
Fra NOK 72 150,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 4 netter i Cape Town
 • Southern Africa Encompassed - 15 dager
 • 3 netter i Bangkok
 • Cambodia on a Shoestring - 10 dager
 • 3 netter i Ho Chi Minh City
 • 3 netter i Kuala Lumpur
 • 9 dager med opplevelser på Bali
 • 3 netter i Sydney
 • Busspass i Australia
 • 4 netter i Honolulu
 • 4 netter i Los Angeles
 • Music, Mountains & Monuments Eastbound - 8 dager
 • 3 netter i New York
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Eventyret starter i Cape Town før går videre til Johannesburg og videre reise gjennom Botswana og Zimbabwe. Fly videre til Bangkok for å oppleve Thailand, Kambodsja og Vietnam. Malaysia og Bali står for tur før det blir stopp i Australia, på Hawaii og det hele rundes av i USA. Gjør deg klar til et eventyr Jorden Rundt!

Det er 3 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 21.09.2017.


Reiserute:

Oslo - Cape Town - Johannesburg - Bangkok // Ho Chi Minh City - Kuala Lumpur - Bali - Sydney // Brisbane - Honolulu - Los Angeles - New Orleans // New York - Oslo

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Dette blir en utrolig spennende Jorden Rundt-reise med mange populære destinasjoner, samt noen litt mer uvanlige, som strekker seg over ca. 3 måneder fra 19. februar til 16. mai 2018. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å finne på akkurat det dere selv måtte ønske.

19. februar 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Cape Town, Sør-Afrika. Vi har inkludert 4 netter i Cape Town så dere kan starte reisen med å utforske en av verdens kuleste byer!

24. feburar 2018 - Fly fra Cape Town til Johannesburg. Her bærer det rett ut på en 15-dagers fantastisk opplevelsereise, Southern Africa Encompassed, og dere reiser fra Sør-Afrika gjennom Botswana og Zimbabwe før dere kommer tilbake til Johannesburg igjen.

Southern Africa Encompassed

10. mars 2018 - Nesa peker mot Bangkok og Thailand. Det blir tre netter i storbyen før det er klart for en ny spennende opplevelsesreise. Nemlig Cambodia on a Shoestring som tar dere fra Bangkok gjennom Kambodsja og til Vietnam. Vi har inkludert 3 netter i Ho Chi Minh City etter opplevelsesreisens slutt.

Cambodia on a Shoestring

26. mars 2018 - Neste etappe med fly er fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur. Vi har også inkludert 3 netter her så dere får litt tid i Malaysias spennende hovedstad. Deretter flyr dere videre til Bali!

29. mars 2018 - Ved ankomst Bali blir det opplevelser i bøtter og spann de første 9 dagene. Deretter har dere 8 ekstra dager til å utforske øya og øyene rundt på egenhånd eller sammen med nye venner.

14. april 2018 - Fly fra Bali til Sydney, Australia. Vi har først inkludert tre netter i Sydney. Deretter har vi slengt på et busspass så dere kan reise på egenhånd oppover kysten til Brisbane. Etter rundt 2 uker i Australia går neste fly fra Brisbane til Hawaii!

28. april 2018 - Det blir 4 netter i Honolulu og nok tid til å slå seg løs noen dager på Hawaii. Alle nettene her er inkluderte.

2. mai 2018 - Fly fra Honolulu til Los Angeles. 4 netter får dere også her, og disse dagene kan dere blant annet bruke til å utforske Hollywood, Santa Monica, Venice Beach, Beverly Hills og Universal Studios.

6. mai - 2018 - Fra Los Angeles flyr dere til New Orleans. Her blir det ny opplevelsesreise som tar dere fra New Orleans til New York via steder som Memphis, Nashville og Washington D.C.. De tre siste nettene har vi inkluder i New York, så det er bare å avslutte reisen med stil!

Music, mountains & monuments

16. mai 2018 - Siste dag har kommet og dere flyr hjemover fra New York til Oslo. Ankomst Oslo 16. mai.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 19.02.2018 - 16.05.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 3 ledige plasser per 21.09.2017.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. KILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 35 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 20 000 NOK. Depositumet er ikke refunderbart. Resten av reisen må betales senest 15. desember.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Malene

 
Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Nyt alt det fantastiske Bali har å by på!

Spennende opplevelser i Australia

Victoria Falls, Zimbabwe

Kontakt