Jorden Rundt-reiser

Jorden Rundt-reiser med KILROY travels

Livet består av en lang rekke spennende, men også vanskelige valg. Valg av utdannelse, jobb, kjæreste, politisk standpunkt osv. Og før du vet ordet av det kommer alle avgjørelsene og valgene man må ta som voksen. Men du kan også bestemme deg for å legge alle de tøffe valgene til siden, ta deg et friår og reise Jorden Rundt.

Mange bruker friåret sitt til å leve ut reisedrømmene som backpacker. Det finnes ikke noe bedre enn å legge ut på en fremmed, men spennende, eventyrrik og fantastisk Jorden Rundt-reise, der du vil kunne oppleve nye sider av deg selv og lade opp batteriene dine før du entrer et hektisk voksenliv fullt av nettopp disse avgjørelsene. Med andre ord, hvorfor uroe deg om alt fra pensjon til et nytt moderne kjøkken, når du i stedet kan:

Valgene er ikke enkle, men de er utrolige morsomme. Og du trenger faktisk ikke velge i det hele tatt, for du har muligheten til å oppleve det hele dersom du planlegger Jorden Rundt-reisen din på forhånd.

Det eneste du må bestemme deg for før du tar det store steget ut i verden, er om du faktisk skal reise, eller bli hjemme - explore life!

Ønsker du hjelp til å planlegge en Jorden Rundt-reise?
Book et møte

Contact