Jorden Rundt-reiser

Jorden Rundt-reiser med KILROY

Livet består av en lang rekke spennende, men også vanskelige valg. Valg av utdannelse, jobb, kjæreste, bosted osv. Før du vet ordet av det kommer alle avgjørelsene og valgene man må ta som voksen. Men du kan også bestemme deg for å legge alle de tøffe valgene til siden, ta deg et friår og reise jorden rundt isteden!

Mange bruker friåret sitt til å leve ut reisedrømmene som backpacker. Det finnes ikke noe bedre enn å legge ut på en fremmed, men spennende og fantastisk Jorden Rundt-reise! Du vil kunne oppleve nye sider av deg selv og lade opp batteriene dine før du entrer et hektisk voksenliv fullt av til tider vanskelige avgjørelser. 

Lage reiseruten selv eller følge en velprøvd reiserute?

En av fordelene ved å bestille din reise med oss i KILROY er nettopp det at du står fritt til å velge om du vil skreddersy din egen reiserute eller om du vil følge en av våre velprøvde ruteforslag, som eksempelvis Classic eller Explorer. Uansett hva du velger å gjøre, så står våre reisekonsulenter klare til å hjelpe med nyttige innspill og tips. 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste Jorden Rundt-reisene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Ønsker du hjelp til å planlegge en Jorden Rundt-reise?
Book et møte

Contact