Asian Seduction

Asian Seduction
Fra NOK 13 590,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Få med deg flere av våre favorittdestinasjoner i Asia på denne herlige reiseruten. En rekke eksotiske øyparadis blandet med god, gammel backpacking fra Singapore til Bangkok. Det kan ikke bli feil!

Oslo - Sri Lanka - Bali - Singapore // Bangkok - Boracay // Manila - Hong Kong - Oslo

// = Reise på egenhånd

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av KILROYs Jorden Rundt-spesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 2-3 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Forslag til opplevelser

Noen stikkord for denne turen er dykking, surfing, strender, seilturer, naturopplevelser, storbyer, templer og spennende kulturer. Her er noen av våre forslag til opplevelser underveis.

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

 

 

Contact