Caribbean Vibes

 • Fra NOK 17 900,-Pris fra, per person

  Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen rundreise eller Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

  Oslo - Rio de Janeiro // Lima - San Jose // Cancun - Mexico City - Havana - Cayman Island - Montego Bay - Miami - Oslo

  // = Reise på egenhånd

  Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

  Kontakt en av KILROYs Jorden Rundt-spesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

  *Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

  Anbefalt reiselengde

  Denne reisen kan gjøres på ca. 3 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

  Forslag til opplevelser

  Noen stikkord for denne turen er inka og maya kultur, strender, surfing, øyhopping i Karibien, dykking. Her er noen av våre forslag til opplevelser underveis.

  Vil du vite mer?
  Kontakt oss
  Contact