Jorden Rundt - Classic

Jorden Rundt-reise med KILROY - Classic
Fra NOK 14 295,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Denne Jorden Rundt-reisen tar deg med på et klassisk eventyr gjennom Thailand og Malaysia før du setter kursen «Down Under» til Australia. Utforsk deretter Nord- og Sørøya på New Zealand før tiden er inne for litt velfortjent avslapning på Fiji. Før du reiser tilbake til virkeligheten tar du en klassisk road trip i USA for å beundre vestkystens vakre nasjonalparker.

Flyrute:

Oslo – Bangkok // Singapore – Melbourne // Cairns – Auckland – Fiji – Los Angeles – Oslo

 

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en Jorden Rundt-reise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen Jorden Rundt-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Classic

 

1. Bangkok, Thailand

Bangkok tilbyr alt en backpacker kan drømme om. Byen er full av liv og den er enkel og billig å reise til, noe som gjør Bangkok til et fantastisk utgangspunkt for en Asia tur. Neste stopp: Opplev Thailands jungler og strender eller utforsk Kambodsja, Laos og Vietnam før du reiser videre.

2. Singapore

Singapore er en smeltedigel av vestlig kultur midt i Sørøst-Asia. Tilbring et par dager i Singapore og dra på sightseeing før du legger ut på en backpackertur til Malaysia og Indonesia.

3. Melbourne, Australia

Melbourne er en perfekt inngangsport til Australia og «Down Under» venter det deg en masser av fantastiske opplevelser. Vi anbefaler at du tilbringer minst 3 netter i Melbourne før du beveger deg opp Østkysten mot Sydney og Brisbane. Lei en campervan eller skaff deg et busspass for å gjøre reisen billigere.

4. Cairns, Australia

Når du har nådd fram til Queensland er det på tide å forelske seg i Great Barrier Reef og dens vidunderlige undervannsverden. Legg ut på seiltur rundt Whitsundays-øyene, dra på snorkletur ved revet og hopp i fallskjerm i Cairns.

5. Auckland, New Zealand

Land of the Kiwis! Du kan ikke komme lenger hjemmefra enn dette. Reis på en organisert rundtur på New Zealand eller lei en campervan og legg ut på road trip på egenhånd. Uansett hva du velger må du passe på å sette av nok tid til å nyte alle New Zealands mange vidundre. Det vil si at du burde sette av minst 3 uker (men 5 er bedre)!

6. Fiji

Hengekøyetid! Tilbring noen late dager på stranden eller reis på båttur, kast deg ut i det krystallklare vannet og prøv dykking på Fiji. Paraplydrinker i skyggen og snorkling er også et must.

7. Los Angeles, California, USA

Siste del av din Jorden Rundt-reise foregår i solfylte California, USA. Skaff deg en kabriolet eller lei en campervan og legg ut på tur til verdenskjente attraksjoner som Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park og San Diego. Sving også innom San Francisco på vei tilbake til LA, der du hopper på flyet hjem til Norge.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om Classic-turen eller Jorden Rundt-reiser generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om Jorden Rundt-reiser eller kontakte en av våre reisespesialister ved å trykke på kontaktknappen under.

Trenger du hjelp til å planlegge din Jorden Rundt-reise?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact