Explorer

Jorden Rundt-reise med KILROY - Explorer
Fra NOK 15 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
  • MERK:
  • Billetter til Den transmongolske jernbane er IKKE inkludert i prisen
Glem alt om jetlag og hopp på den transmongolske jernbanen for en fantastisk opplevelse mens du reise gjennom Asia. Når du er framme kan du slenge deg med på en opplevelsesreise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam. Neste stopp er Australia og New Zealand som best oppdages på egenhånd med ett busspass i hånda. Til slutt ender du opp i LA, der turen avsluttes med den ultimate Amerikanske road trip fra kyst til kyst på Route 66.

Flyrute:

Oslo – Moskva // Beijing – Bangkok – Sydney – Christchurch // Auckland – Los Angeles // New York – Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en Jorden Rundt-reise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen Jorden Rundt-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Explorer

 

1. Moskva, Russland

Turen sparkes i gang i Moskva med Den transsibirske jernbane. Men før du hopper på toget får du tid til å oppdage den russiske hovedstaden som også er Europas største by. Her kan du utforske historiske steder, shoppe i eksklusive butikker og bli kjent med den russiske kulturen før du legger ut på din episke togreise.

2. Beijing, Kina

Du er i Asia og det merker du! La deg imponere av Den forbudte by og Den himmelske freds plass og oppdag Beijing sammen med andre unge. Har finner du alt fra skyskrapere og ville nattklubber til templer og rolige hager. Gjør deg klar for et skikkelig kultursjokk!

3. Bangkok, Thailand

Du kommer til å elske det yrende folkelivet Bangkok har å by på. Bangkok er überpopulært blant backpackere fordi det er billig og fordi du kan få tak i alt du kan tenke deg, så få unnagjort litt shopping i Bangkok før du legger ut på dykketur eller melder deg til frivillig arbeid.

4. Sydney, Australia

Sydney, Wow! Du må bare elske den australske atmosfæren, utsikten over havna, Operahuset og Bondi Beach. Kast deg på bølgene og lær deg å surfe på en av våre surfekurs, hopp i fallskjerm eller legg ut på road trip med en campervan.

5. Christchurch, New Zealand

Gjør deg klar for noen helt fantastiske naturopplevelser, bare lei en campervan og kjør avgårde! Har du lyst til å reise på en billigere og mer sosial måte, kan du alltids kjøpe et busspass til en av backpackerbussene, der du garantert blir kjent med andre backpackere.

6. Auckland, New Zealand

Du har nå ankommet Nordøya og er du Ringenes herre fan er du nå midt i smørøyet. I «Home of Middle Earth» kan du dra på guidede turer til Hobbitun, filmsettet fra Ringenes herre. Er du ikke fan kan du velge å vrake i adrenalinfylte opplevelsesreiser eller legge ut på ditt eget eventyr i en innleid campervan.

7. Los Angeles, California, USA

California dreamin’, neste stopp solfylte LA! Skaff deg en kabriolet eller en campervan og legg ut på tur til verdenskjente attraksjoner som Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park og San Diego. Sving innom San Fransisco på vei tilbake til LA og få med deg atmosfæren på Venice Beach før du stikker til The Big Apple.

8. New York, USA

Avslutt din Jorden Rundt-reise med ett smell, ta sightseeing til nye høyder og dra på helikoptertur! På denne måten får du sightseeingen unnagjort i en fei, noe som gir deg masser av tid til å shoppe, henge ut i Central Park eller ta en svipptur til Niagara Falls.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om Explorer eller Jorden Rundt-reiser generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp med å planlegge din Jorden Rundt-reise?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact