Ina Goes on Holiday

Ina Goes on Holiday
Fra NOK 66 878,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • China on a Shoestring
  • Southern Circle
  • In Search of Iguassu
  • Best of Central America
Dette er en reise du kommer til å huske resten av livet! Backpacking gjennom Kina, overlanding og safari i Afrika, unike opplevelser i Sør-Amerika, for ikke å snakke om alle høydepunktene i Mellom-Amerika.

Reiserute:

Oslo - Beijing // Hong Kong - Johannesburg - Buenos Aires // Rio de Janeiro - Lima - San Jose // Cancun - New York – Oslo

// Reise på egenhånd

Vår reisespesialist Ina i Bergen har skreddersydd en rundreise som vekker reiselysten hos de fleste. Turen går innom Asia, Afrika, Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Nord-Amerika på samme reise og her er det nok av ting å se fram til! 

Du besøker følgende land underveis: Kina, Sør-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Mocambique, Argentina, Uruguay, Brasil, Peru, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, El Salvador, Guatemala, Belize, Mexico og USA.

Kontakt gjerne Ina eller en av KILROYs reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Har du lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Anbefalt reiselengde

Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 4 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted, utover lengden på opplevelsesreisene.

Inkluderte opplevelsesreiser

Noen stikkord for denne turen er kultur, natur, action, safari, bungee, fossefall, surfing, sykling, dykking, strender og storby. Her ser du alle opplevelsesreisene som er inkludert i prisen.

Overnatting og lokal transport er inkludert på alle disse opplevelsesreisene. I tillegg er utvalgte måltider på hele reisen inkludert. Klikk på de forskjellige turene for å se reiseruten for hver enkel opplevelsesreise. Her ser du alle opplevelsesreisene som er inkludert i prisen.

Ser dette spennende ut?
Kontakt Ina

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact