Jorden Rundt - Malenes Madness

Malenes Madness
Fra NOK 49 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Dunes, Deltas & Falls - 21 dager
  • Delhi to Kathmandu Adventure - 15 dager
  • Bali Surf Camp - 8 dager
  • Togpass i Japan
Safari, ekstremsport og naturopplevelser i Afrika. Kultur og opplevelser i India og Nepal. Backpacking, strender, surfing og dykking på Bali og Filippinene. Avslutt med litt galskap i herlige Japan. Alt dette på samme tur! Er du fristet nå?

Reiserute:
Oslo – Cape Town // Livingstone – New Delhi // Kathmandu – Kuala Lumpur – Bali – Manila – Osaka // Tokyo – Oslo


Vår reisespesialist Malene i Trondheim har satt sammen en uhyre spennende reise der kontrastene er store. Malene har selv vært på alle destinasjonene og har mange kule anbefalinger å komme med.

Kontakt gjerne Malene eller en av KILROYs reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Anbefalt reiselengde

Denne reisen kan gjøres på ca. 3-4 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted utover lengden på opplevelsesreisene.

Inkluderte opplevelsesreiser

Noen stikkord for denne turen er safari, natur, storbyer, overlanding, backpacking, dykking, surfing og galskap.

Overnatting og lokal transport er inkludert på alle opplevelsesreisene. I tillegg er utvalgte måltider på hele reisen inkludert. Klikk på de forskjellige turene for å se reiseruten for hver opplevelsesreise.

Vil du vite mer?
Kontakt Malene

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact