New Seven Wonders of the World

 • Jorden Rundt med KILROY travels - New Seven Wonders of the World
 • Jorden Rundt med KILROY travels - New Seven Wonders of the World
  Fra NOK 26 600,-Pris fra, per person

  Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  Denne prisen er tilgjengelig for alle aldre. Vi gjør oppmerksom på at det her kommer en del ekstra mellomlandinger, som dog også kan utnyttes som egne stopovers. Prisen vil evt. endre seg. Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

  Oslo - Amman - Delhi - Beijing - Cancun - Lima - Rio de Janeiro - Roma - Oslo

  Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

  Kontakt en av KILROYs Jorden Rundt-spesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

  *Dette priseksempelet er gyldig for alle aldre.

  Anbefalt reiselengde

  Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 2 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

  Forslag til opplevelser

  Noen stikkord for denne turen er sightseeing, kultur, Machu Picchu, Taj Mahl, Petra etc... Her er noen av våre forslag til opplevelser underveis.

  Vil du vite mer?
  Kontakt oss
  Contact