Bali

Sommerferietips - Bali
Fra NOK 6 500,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
  • ISIC-kort
Har du fortsatt ikke bestilt årets sommerferie og leter etter en perfekt sommerdestinasjon som er hakket mer eksotisk enn tradisjonelle Syden? Reis til Bali!

Å finne et perfekt og rimelig reisemål for sommeren er ikke alltid lett. Ikke bare er det høysesong og flybilletter blir kjapt dyrere enn vanlig, men det er også vanskelig å treffe blink i forhold til klima. Frykt ikke! Vi har en spennende destinasjon i tankene som både byr på deilig vær, og lar deg reise på et lavt budsjett. Kanskje vi kan friste med en tur til vakre Bali?

Bali er virkelig en drømmedestinasjon! Øya har alt du ønsker deg, uansett om du er på jakt etter surfing, dykking, frivillig arbeid, opplevelsesreiser eller bare vil chille på stranda. Bali er også så billig at du vil klare deg på et generelt lavt budsjett. Og hva med været? Bali har et perfekt klima om sommeren, med så godt som null regn og behagelige temperaturer.

5 grunner til å booke årets sommerferie til Bali
Les mer

Husk at dette bare er et forslag til årets sommerferie. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen reiserute kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din ferie, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdendeg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Ta kontakt med en av våre reisespesialister for hjelp til å skreddersy denne juleferien eller en annen kul reiserute. Billettene kan også bestilles her på våre hjemmesider ved å velge 'flere stopp' når du søker opp flybilletter.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Har du lyst til å reise til Bali i sommer?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om Bali?
Kontakt KILROYKontakt