Caribbean Dream

Caribbean Dream
Fra NOK 10 650,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Dette er reisen for deg som drømmer om å seile rundt i Karibien. Reisen for deg som ikke kan få nok av vakre strender og sand mellom tærne. Reisen for deg som elsker å dykke ned i krystallklart vann. Og kanskje med et lite snev av luksus?

Oslo - Puerto Rico - Tortola (British Virgin Islands) - St. Thomas (U.S. Virgin Islands) - St. Croix (U.S. Virgin Islands) - Miami - Oslo

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av KILROYs Jorden Rundt-spesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 3-4 uker, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Forslag til opplevelser

Noen stikkord for denne turen er dykking, surfing, strender, seilturer, naturopplevelser, storbyer og luksus. Her er noen av våre forslag til opplevelser underveis.

Vil du ha hjelp til å bestille denne reiseruten?
Kontakt oss

 

Contact