Ditt første backpackereventyr

Ditt første backpackereventyr
Fra NOK 8 299,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Dette er en perfekt reiserute for deg som planlegger ditt første backpackereventyr! Denne kombinasjonen med Emirates via Dubai vil ta deg med til noen klassiske favoritter som Thailand, Sri Lanka, og i tillegg drømmedestinasjonen Maldivene!

Reiserute:
Oslo - Dubai - Bangkok // Singapore - Colombo - Maldivene - Dubai - Oslo

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Reiseruten er en god miks av noen klassiske destinasjoner som lenge har vært favoritter blant verdens backpackere, samt idylliske Maldivene og et lite stopp i Duba.

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller sette sammen en helt annen drømmereise kan vi naturligvis hjelpe deg med dette også. Det er din rundreise, og det er du som bestemmer.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av Emirates fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Multi Stop Emirates First Backpack

Fleksible ungdoms- og studentbilletter med Emirates

Ungdoms- og studentbilletter er generelt billigere enn vanlige billetter og du behøver ikke å betale noe ekstra for å legge inn flere reisestrekninger eller stopover underveis. I tillegg gir disse billettene deg fleksibilitet til å endre både reisedatoer og reiserute underveis (mot en avgift og avhengig av tilgjengelighet). Les mer her.

Verdt å vite om KILROYs ungdoms- og studentbilletter med Emirates:

  • Dersom du har et gyldig ISIC-kort og er under 32 år har du mulighet til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter med Emirates.
  • Billettene er gyldige i 12 måneder.
  • Ungdoms- og studentbillettene til Emirates er rimeligere enn vanlige billetter.
  • Fleksible billetter med mulighet til å endre reisedato.
  • Muligheter for stopover i både Afrika, Asia og Australia.
  • Ungdoms- og studentbillettene kan bestilles både som enveisbilletter og tur/retur-billetter.
  • Avanserte muligheter for lengre rundreiser og Jorden Rundt-billetter.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Slike kombinasjonsbilletter kan du både bestille på vår hjemmeside HER og deretter velge "flere stopp", eller la en av våre reisespesialister hjelpe deg skreddersy reisen.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Contact