Juleferietips - Goa, India

Juleferietips - Goa, India
Fra NOK 6 995,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Egen reisespesialist
  • ISIC-kort
På jakt etter en spennende mulighet for reise over jul og nyttår? Det finnes fortsatt flere billige muligheter! Hva med en tur til India og Goa? Om det frister kan du stoppe i Doha på veien også.

Å reise over jul og nyttår er generelt dyrt, men det finnes fortsatt flere spennende og billige muligheter til å få seg en perfekt juleferie og deilig start på det nye året. Kanskje vi kan friste med herlige Goa i India? Og hvorfor ikke stoppe i Doha på vei hjem?

Hvorfor reise til Goa?

Goa er det perfekte stedet å starte dine indiske eventyr på. Her finner du alt du kan forestille deg av matopplevelser, kultur, palmekledte strender, shopping, markeder, hellige kyr, silke, fargerike mennesker, fullmånefester, trafikk-kaos, nasjonalskatter og mye, mye mer!

Livsstilen her er tilbaketrukket og rolig, og du møtes av smilende ansikter overalt. Goa, og India generelt, har så mye å by på at det imidlertid blir liten tid til å kjede seg. Nyt landets enestående matretter, bli kjent med den fargerike lokalkulturen, svøm i deilig varmt vann omkranset av palmekledte sandstrender, kle deg i nyinnkjøpte vakre stoffer, utforsk spennende markeder der du får gjort de beste kuppene, opplev de mye hellige kuer på strendene og kanskje viktigst av alt - la atmosfæren fange deg! En reise til Goa er uten tvil en opplevelse du aldri vil glemme.

Kontakt oss

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdendeg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Bestilling

Ta kontakt med en av våre reisespesialister for hjelp til å skreddersy denne juleferien eller en annen kul reiserute. Billettene kan også bestilles her på våre hjemmesider ved å velge 'flere stopp' når du søker opp flybilletter.

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss

Forslag til opplevelsesreiser:

Vil du ha mer informasjon om denne juleferien?
Kontakt KILROYContact