Multistopp - Afrika

Multistopp rundreise med KILROY
Fra NOK 12 340,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Okey, så er det ikke en overlandtur hele veien fra Kairo til Cape Town, men du får likevel oppleve nesten alt som finnes mellom de to byene. Begynn din reise i Egypt med et cruise på Nilen, før du legger ut på en klassisk safari i Øst-Afrika. Neste stopp er Zanzibars vakre strender, før du avslutter ditt Afrika-eventyr med et smell: To fantastiske overlandturer langt utenfor allfarvei!

Flyrute:

Oslo – Kairo – Nairobi // Dar Es Salaam – Johannesburg – Cape Town // Livingstone – Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Afrika

 

1. Kairo, Egypt

Spark i gang din Afrikatur med et besøk til Egypt. Selv om Egypt er faraoene, mumiene og pyramidenes hjemland betyr ikke det at du er nødt til å gå i turistfella. Utforsk det Egypt som ligger utenfor allfarvei og legg ut på elvecruise på Nilen eller lei en Jeep og sett avgårde ut i sanddynene.

2. Nairobi, Kenya

Kenya er en populær destinasjon for backpackere i Afrika. Det er enkelt og billig å reise rundt, lokalbefolkningen er vennlig og du kan delta på en rekke kule aktiviteter. Enten du foretrekker å chille på stranden, danse med masaiene på savannen eller utforske en krydderplantasje. Hva enn du måtte foretrekke – Hakuna Matata!

3. Dar Es Salaam, Tanzania

Dar Es Salaam er den største byen i Tanzania og er et perfekt startpunkt for din Tanzania tur, enten du planlegger å bestige Kilimanjaro, dra på safari i Serengeti eller kite på Zanzibar. Tanzania har masser av spennende aktiviteter å by på og lokalbefolkningen ønsker deg hjertelig velkommen inn til sitt vakre hjemland.

4. Johannesburg, Sør-Afrika

Johannesburg er den største byen i Sør-Afrika og når du er her burde du benytte anledningen til å besøke nasjonalhelten Nelson Mandelas hjemsted; Soweto Township. Få en virkelig minnerik opplevelse ute på savannen ved å campe under stjernehimmelen i Krügerparken før du reiser videre.

5. Cape Town, Sør-Afrika

Når du er i Sør-Afrika er det et must å reise på safari. Vil du komme enda nærmere på dyrene anbefaler vi deg å delta på frivillig arbeid med kattedyr, det kommer garantert til å bli en opplevelse for livet. Vil du se mer av Afrika kan du legge ut på overlandtur og utforske Namibia, Botswana og Zimbabwe.

6. Livingstone, Zambia

Zambia er mindre påvirket av vestlig kultur og har en mye lavere befolkningstetthet enn sine naboland. Landet regnes derfor som en litt mer eventyrlysten destinasjon – perfekt for en nå erfaren backpacker! Avslutt din rundreise med en besøk til Afrikas kronjuvel: Majestetiske Victoria Falls!

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Afrika eller rundreiser generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp til å sette sammen din egen rundreise?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact