Multistopp - Asia

Rundreise Asia - Kombinasjonsbillett
Fra NOK 12 247,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Gjør det klar til å oppleve Asia! Utforsk Vietnams og Kambodsjas skjulte perler på opplevelsesreise sammen med en liten gruppe andre backpackere, før du retter snuta mot Thailand og Indonesia. Nå er tiden inn for litt vannsport, både over og under havoverflaten. Ta dykkerlappen i Thailand og test ut surferlivet på Bali. Neste stopp er India og Nepal, der nye eventyr venter, før du setter kursen hjemover via en shoppingtur i Qatar.

Flyrute:

Oslo - Hanoi // Bangok - Bali - Delhi // Kathmandu - Doha - Oslo

 

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en Jorden Rundt-reise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen Jorden Rundt-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Asia

 

1. Hanoi, Vietnam

Vietnam er et fantastisk sted å reise til og dermed også et perfekt sted å starte ditt backpackereventyr i Asia. Vietnamesisk mat er rett og slett himmelsk og har du lyst til å komme inn under overflaten på dette spennende landet kan du bli med på en opplevelsesreise, som tar deg og andre backpackere med på tur utenfor allfarvei.

2. Bangkok, Thailand

Du kommer til å elske det yrende folkelivet Bangkok har å by på. Bangkok er überpopulær blant backpackere fordi det er billig og fordi du kan få tak i alt du kan tenke deg, så få unnagjort litt shopping i Bangkok før du legger ut på dykketur eller melder deg til frivillig arbeid.

3. Bali, Indonesia

Har du lyst til å bli med på en av de beste surfecampene i verden mens du er på Bali? KILROY hjelper deg gjerne! Blir du lei av å surfe kan Bali og resten av Indonesia by på en rekke andre spennende opplevelser.

4. Delhi, India

When in Rome, do like the romans, og i India innebærer det å hoppe på en sykkel og tråkke avgårde. Sleng deg med på en guidet sykkeltur for å unngå og rote deg bort eller stikk innom Taj Mahal. Har du lyst til å bli værende i India i en lengre periode kan frivillig arbeid være en god idé.

5. Kathmandu, Nepal

Kathmandu er sentrum for en rekke fargerike festivaler og startpunkt for folk som skal på fottur til Mount Everest. Kanskje du vil ta turen du også? Om du synes det blir litt for ambisiøst finnes det en rekke andre kortere fotturer og andre aktiviteter i området.

6. Doha, Qatar

Doha er et veldig populært sted å mellomlande for backpackere. Doha er mest kjent for sin 7 km lange strand, Al-Corniche og den livlige handelsplassen Souq Waqif. Det desidert mest imponerende naturopplevelsen i Qatar er likevel de massive sanddynene som stadig er i bevegelse og som stadig former nye vakre sandformasjoner.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Asia eller kombinasjonsbilletter generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp med å planlegge din multistopp reise?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact