Multistopp - Asia & Afrika

Multistopp rundreise i Asia og Afrika
Fra NOK 14 916,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Få en myk landing i Kina og utforsk de vidunderlige byene Beijing og Shanghai. Eventyret fortsetter med et busspass som tar deg gjennom det nordlige Thailand og Kambodsja før du fortsetter til India og kultursjokket som venter deg der. Kryss ekvator og hopp på en overland truck i Cape Town og dukk opp i Kenya 5 uker senere – rik på nye opplevelsesrike reiseerfaringer.

Flyrute:

Oslo – Beijing // Shanghai – Bangkok – Delhi // Mumbai – Cape Town // Nairobi – Oslo

 

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise


Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Asia & Afrika

 

1. Beijing, Kina

Velkommen til Asia og en helt ny verden! La deg imponere av Den forbudte by og Den himmelske freds plass og oppdag Beijing sammen med andre unge. Har finner du alt fra skyskrapere og ville nattklubber til templer og rolige hager. Gjør deg klar for et skikkelig kultursjokk!

2. Shanghai, Kina

Ta det et hakk lengre med en tur til Shanghai! I denne ultramoderne byen beveger alt og alle seg fort. La deg fortrylle av byens hektiske stemning, bli med på en guidet bytur og utforsk det hurtig skrumpende Shikumen-området (byens tradisjonelle boligområde) i bydelen Puxi og sett av tid til å besøke den tradisjonsrike Yu Yuan-hagen. 

3. Bangkok, Thailand

Du kommer til å elske det yrende folkelivet i Bangkok. Byen er überpopulær blant backpackere fordi det er billig og fordi du kan få tak i alt du kan tenke deg, så få unnagjort litt shopping i Bangkok før du legger ut på dykketur eller melder deg til frivillig arbeid.

4. Delhi, India

Klar for siste etappe? Delhi kommer til å overraske og trollbinde deg med sitt kaos av farger, lyder og lukter. India er et utrolig mangfoldig land som bare venter på å bli utforsket. Sjekk ut kryddermarkedene i Kolkata, reis på tigersafari eller la deg fascinere av det storslagne Taj Mahal

5. Mumbai, India

Mumbai er kontrastenes by; de moderne delene av byen er kosmopoliske og pulserende, mens slumområdene er omsvøpt i fattigdom. Dra utenfor allfarvei og bli med på en guidet tur i slummen for å få innsikt i befolkningens hverdagsutfordringer. Nå er tiden inne for å ta en liten omvei, innom strendene i Goa eller til fjellene i Kathmandu, Nepal.

6. Cape Town, Sør-Afrika

Når du er i Sør-Afrika er safari et must. Vil du komme enda nærmere dyrene anbefaler vi deg å delta på frivillig arbeid med kattedyr, det kommer garantert til å bli en opplevelse for livet. Vil du se mer av Afrika kan du legge ut på overlandtur og utforske Namibia, Botswana og Zimbabwe.

7. Nairobi, Kenya

Kenya er en populær destinasjon for backpackere i Afrika. Det er enkelt og billig å reise rundt, lokalbefolkningen er vennlig og du kan delta på en rekke kule aktiviteter. Enten du foretrekker å chille på stranden, danse med masaiene på savannen eller utforske en krydderplantasje. Hva enn du måtte foretrekke – Hakuna Matata!

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Asia & Afrika eller rundreiser generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp med å sette sammen din egen reiserute?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact