Multistopp - Asia & Oceania

Kombinasjonsbilletter for Asia og Oceania med KILROY
Fra NOK 14 261,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
To kontinenter, en reise! Actionfylte eventyr i jungelen i Indonesia og Malaysia. Deretter går turen “Down Under”. Først deltar du på en opplevelsesreise på Australias østkyst som en del av en mindre gruppe backpackere, deretter utforsker du New Zealand vidundre på den populære «Grand Kiwi Tour». Reis tilbake til Asia og utforsk Japans moderne og imperialistiske bakgater.

Flyrute:

Oslo – Dubai – Kuala Lumpur – Brisbane - Cairns // Sydney – Christchurch // Auckland – Osaka // Tokyo – Oslo

 

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en multistopp reise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen Jorden Rundt-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Asia & Oceania

 

1. Dubai, Forente Arabiske Emirater

Dubai er alt på en gang. Før sola går ned kan du allerede ha rukket å dra både på skitur, shoppe OG besøke stranda! Bestill hostell på forhånd og tilbring noen dager i dette moderne knutepunktet i Midtøsten. Nyt den gode maten og pass på å sette av tid til å prøve sandsurfing.

2. Kuala Lumpur, Malaysia

De verdensberømte Petronas Towers venter på deg. I Kuala Lumpur venter dessuten fantastisk shopping og tilsvarende gode restauranter. Når du først er i Malaysia bør du også ta turen innom Borneo, som kun er en 3-timers flytur unna. KILROY tilbyr en rekke ulike opplevelsesturer rundt omkring i Malaysia.

3. Brisbane, Australia

I Brisbane er været alltid fantastisk, så ikke glem å ta med deg sandalene dine, eller thongs som lokalbefolkningen kaller dem. Bli kjent med Australias «laid back»-kultur, Brisbanes mange kule barer, ta et surfekurs og heng ut på den trendy bystranda.

4. Cairns, Australia

Cairns er Australias adrenalinhovedstad så her venter opplevelsene i kø. Lei en campervan og kjør opp til Cape Tribulation for noen kick ass naturopplevelser. Reis videre og legg ut på dykketur til Great Barrier Reef – en opplevelse for livet. Etter ditt eventyr under overflaten er det på tide å ta et eventyr på overflaten, legg ut på seiltur eller prøv rafting!

5. Sydney, Australia

Velkommen til verdens backpackerhovedstad! Her kryr det av andre backpackere og du kan lære deg å surfe, chille på stranden, legge ut på en opplevelsesreise i bushen eller gjøre vennene dine sjalu med å ta tidenes selfie mens du hopper i fallskjerm. Kjøp deg et busspass og oppdag resten av de kule backpackerstedene i området.

7. Christchurch, New Zealand

Du trodde kanskje Norge var det eneste landet som hadde vakre fjorder å by på? Glem det! Sørøya på New Zealand kan by på storslagne fjorder, gnistrende isbreer, vintersport og en rekke andre adrenalinfylte aktiviteter. Slipp ut din indre nerd og besøk filmlocations fra Ringens Herre eller lei en campervan og lag ditt eget eventyr.

6. Auckland, New Zealand

Utforsk New Zealands vakre natur på en sightseeing tur rundt Auckland. Denne ekte «Down Under»-destinasjonen er full av imponerende panoramautsikter og majestetisk natur, så legg ut på fottur eller hopp på en buss for å se hva som finnes der ute.

7. Osaka, Japan

Med et togpass i hånda er det lekende lett å utforske Japan og alle opplevelsene landet har å by på. Reis på en av våre ekstremt kule opplevelsesreiser for å bli kjent med Japan fra innsiden. Bruk resten av tiden på å slappe av i de varme kildene og kos deg med ekte sushi!

8. Tokyo, Japan

Få reiser til Tokyo uten å bli imponert, nettopp fordi byen har så mange interessante distrikter og fordi det alltid er noe spennende som skjer. I bydelen Shibuya kan du oppdatere deg på de siste trendene innen asiatisk mote - en attraksjon i seg selv. Pass på å nyt det unike bylivet for neste stopp er Norge.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Asia & Oceania eller kombinasjonsbilletter generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp til å bestille din multistopp-reise?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact