Multistopp - Latin-Amerika 1

Multistopp rundreise i Sør-Amerika med KILROY
Fra NOK 14 601,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Det er tid for Samba! Rio gir deg en fantastisk introduksjon til Latin-Amerika og herfra hopper du på en buss sørover til Argentina og Buenos Aires for å lære spansk. Neste stopp er Peru, med sine eksotiske jungler og vakre levningene fra Inkakulturen. Siste stopp og høydepunktet på turen er Galápagosøyene, som vil målbinde deg med sitt fargerike dyreliv.

Flyrute:

Oslo – Rio de Janeiro // Buenos Aires - Lima // Cuzco – Quito – Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Latin-Amerika 1

 

1. Rio de Janeiro, Brasil

Start din rundreise i Sør-Amerikas største land! Brasil er et land verdt å sette av god tid til, med regnskoger, eksotisk dyreliv, samba, gule strender, fargerike byer og selvfølgelig fotball. Den beste måten å få med seg alt på er å dra på en «off the beaten track» overlandtur eller på en opplevelsesreise der du lar veien være målet.

2. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er en fargerik og pulserende by med en Europeisk touch. Etter å ha blitt kjent med Brasil er det nå på tide å bli kjent med den spansktalende delen av Sør-Amerika. Spark i gang besøket med et spanskkurs og med spansken i boks, er du klar for å utforske lokale ‘barrios’ og nyte atmosfæren.

3. Lima, Peru

Lima ligger vakkert til langs den Søramerikanske kysten og er et perfekt utgangspunkt for deg som har lyst til å bli bedre kjent med Perus indianerbefolkning. Føler du deg ekstra eventyrlysten kan du hoppe på en elvebåt til Amazonas og cruise avsted inn i jungelen.

4. Cuzco, Peru

Å dra på fottur i Peru er et must, så snør på deg fjellstøvlene og legg ut på ditt livs fottur opp Inkastien til Machu Picchu. Pass på at du også setter av nok tid til å utforske Cuzcos smale gater og bli kjent med noen av de andre backpackerne som strømmer til byen.

5. Quito, Ecuador

Ecuadors hovedstad har mye å by på, men de fleste backpackere reiser raskt videre til de uslåelig vakre Galápagosøyene. Om du etterhvert blir lei av å henge med 100-årige skilpadder kan du alltids reise tilbake til fastlandet og inn i jungelen for å henge med fargerike papegøyer og pirajaer isteden.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Latin-Amerika 1 eller rundreiser generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Vil du ha hjelp til å sette sammen din egen rundreise?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact