Multistopp - Latin-Amerika 2

Multistopp rundtur i Sør Amerika med KILROY
Fra NOK 11 745,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Mañana mañana! Vi snakker Latin-Amerika og du har litt av et eventyr foran deg. Første steg på reisen er å legge ut på en opplevelsesreise sammen med en liten gruppe backpackere. Turen tar deg gjennom Buenos Aires gater og videre til Bolivias fjellplatå. Deretter er det på tide å legge ut på den obligatoriske fotturen opp Inkastien til Machu Picchu. Ta deg fram til Mellom-Amerika og kos deg med en actionfylt opplevelsesreise gjennom Costa Rica, før du avslutter turen med et besøk til Belize og Mexicos vakre strender.

Flyrute:

Oslo – Buenos Aires // La Paz – Lima – San Jose – Guatemala // Cancun – Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Latin-Amerika 2

 

1. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er en fargerik og pulserende by med Europeisk touch. Spark i gang besøket med et spanskkurs og når spansken er i boks er du klar for utforske lokale ‘barrios’ og nyte den latinamerikanske atmosfæren.

2. La Paz, Bolivia

Når du utforsker Bolivia vil du finne deg selv reisende fra det ene ytterpunktet til det andre. Fra tropiske daler til de isdekte Andesfjellene, fra urfolkets tradisjoner på landsbygda til moderne storbyliv i byene. Fra ensomheten på de enorme saltslettene i Salar de Uyuni til trengselen i La Paz. Du kommer garantert til å ha noen minnerike opplevelser i Bolivia.

3. Lima, Peru

Lima ligger vakkert til langs den Søramerikanske kysten og er et perfekt utgangspunkt for deg som har lyst til å bli bedre kjent med Perus indianerbefolkning. Føler du deg ekstra eventyrlysten kan du hoppe på en elvebåt til Amazonas og cruise avgårde inn i jungelen.

4. San Jose, Costa Rica

Costa Rica er en av de beste landene i verden å backpacke i! Utforsk vulkaner, regnskog, vakre fossefall, tropiske strender eller ta et surfekurs. Har du lyst til å prøve noe litt annet kan du delta på frivillig arbeid og utfordre deg selv på en måte som samtidig kommer andre til gode?

5. Guatemala City, Guatemala

I Guatemala kommer eventyr i mange former og størrelser. Utforsk pyramider og ruiner fra den eldgamle Mayakulturens storhetstid og sjekk ut de overdådige bygningene fra kolonitiden. Når du har fått nok av bygninger er tiden inne for å legge ut på fottur i jungelen.

6. Cancun, Mexico

Cancun er en perfekt kombinasjon av herlige strender og historiske attraksjoner, slik som Chichen Itza. Nyt det pumpende nattelivet og den avslappede atmosfæren, for snart er det på tide å reise hjem.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Latin-Amerika 2 eller kombinasjonsbilletter generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Trenger du hjelp til å sette sammen drømmeturen?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact