Multistopp - Nord-Amerika

Multistopp rundreise i Nord-Amerika med KILROY
Fra NOK 10 708,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Denne kombinasjonsbilletten tar deg til noen av de kuleste byene i Nord-Amerika. Sett av sted på en opplevelsesreise fra New York til Chicago. Deretter er tiden inne for en road trip til Florida før det er på tide å prøve Gumbo og utforske New Orleans' mystiske voodookultur. Vend snuta mot California, kryss verdenskjente Golden Gate Bridge og gled deg til siste del av turen, som tar deg opp til noen av Vest-Canadas vakreste nasjonalparker.

Flyrute:

Oslo – New York // Chicago - Orlando // Miami – New Orleans // San Francisco – Vancouver – Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Nord-Amerika

 

1. New York, USA

Start din amerikatur med et smell og ta sightseeingen til nye høyder - dra på helikoptertur i New York! På denne måten får du sightseeingen unnagjort i en fei, noe som gir deg masser av tid til å shoppe, henge i Central Park eller ta en svipptur til Niagra Falls.

2. Chicago, USA

Neste stopp er hjembyen til 20- og 30-tallets gangstere, nemlig Chicago! Få med deg noe funky jazz og noen kule bluestoner i en av byens mange buler før du legger ut på roadtrip langs Route 66.

3. Orlando, USA

Vend snuta mot Orlando – hjemstedet til USAs største og beste fornøyelsesparker. Løp rundt i Disneyland, Universal Studios eller en av de mange andre parkene. Stikk deretter innom Kennedy Space Center og forestill deg hvordan det er å gå på månen.

4. Miami, USA

Sjekk ut byen som er full av store personligheter og kule nabolag. Fleks muskler med de lokale på stranda eller stikk ut til The Everglades og hilse på de lokale alligatorene. Ta også en tur innom Key West.

5. New Orleans, USA

Reis vestover til New Orleans og få med deg Mardi Gras! Det er virkelig en ‘once in a lifetime’ opplevelse som er verdt å få med seg, men New Orleans har også mye mer å by på. Ta en båttur på Mississippi-elven, kos deg med litt ekte New Orleans-jazz på kvelden og gå for all del ikke glipp av et skikkelig kreolsk måltid.

6. San Francisco, USA

Hippier og finansmenn slapper av på stranden og fester natten gjennom, side om side. San Fransisco er full av motsetninger; fargerike personligheter, kultur, koselige restauranter og kule nabolag. I tillegg kan byen friste med flere vakre treks og andre spennende aktiviteter.

7. Vancouver, Canada

Avslutt reisen med en smak av Canada, i Vancouver - byen som har blitt kåret til en av verdens beste byer å bo i. Bruk byen som base og utforsk både Vancouver Island og skibakkene i Whistler, før du legger ut på road trip til Canadas Rocky Mountains.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om multistopp Nord-Amerika eller kombinasjonsbilletter generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Trenger du hjelp til å sette sammen drømmeturen?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact