Multistopp - Nord-Amerika & Latin-Amerika

Multistopp rundreise i Nord- og Sør-Amerika med KILROY
Fra NOK 19 115,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • All flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Har du noen gang drømt om å reise gjennom hele det amerikanske kontinent fra nord til sør? Nå har du endelig sjansen! Første stopp er Alaska med sin vakre natur, før turen fortsetter sørover langs Pacific Coast Highway ned til San Francisco. Neste post på programmet er en grensesprengende 30-dagers opplevelsesreise gjennom Mellom-Amerika, før du når fram til Torres del Paine og Tierra del Fuegos ville sletter – helt på tuppen av Sør-Amerika.

Flyrute:

Oslo – Anchorage – Seattle // San Francisco – Cancun // San Jose – Santiago // Ushuaia – Buenos Aires – Oslo


// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Husk at dette kun er et forslag til en rundreise. Om du har lyst til å besøke andre destinasjoner enn de som er foreslått her er du hjertelig velkommen til å bruke vår ruteplanlegger. Om du vil ha hjelp til å designe din egen multistopp-reise kan du kontakte en av våre erfarne reisespesialister. De har masser av insidertips å komme med og hjelper deg gjerne med å designe din drømmereise.

Fotogalleri: Multistopp Nord-Amerika og Latin-Amerika

 

1. Anchorage, USA

Start din reise i USAs nordligste stat, naturskjønne Alaska. Legg ut på fottur til villmarka og kom ansikt til ansikt med Alaskas konge, den mektige grizzlybjørnen. Få med deg de beste nasjonalparkene og legg ut på en skikkelig amerikansk road trip.

2. Seattle, USA

Reis langs Pacific Coast Highway forbi Vancouver ned til Seattle. Kos deg med litt sightseeing i byen som regnes som grungemusikkens vugge. Stikk også innom Pike Place Markets og kjøp med deg noen lokale matvarer til turen videre.

3. San Francisco, USA

Hippier og finansmenn som side om side slapper av på stranden og fester natten gjennom. San Fransisco er full av motsetninger, fargerike personligheter, kultur, koselige restauranter og kule nabolag. I tillegg kan byen friste med flere vakre treks og andre spennende aktiviteter.

4. Cancun, Mexico

Cancun er en perfekt kombinasjon av herlige strender og historiske attraksjoner, slik som Chichen Itza. Nyt det pumpende nattelivet og den avslappede atmosfæren, men vær forberedt på høy varme og horder av andre reisende.

5. San Jose, Costa Rica

Costa Rica er et av de beste landene i verden å backpacke i! Utforsk vulkaner, regnskog, vakre fossefall og tropiske strender eller ta ett surfekurs. Har du lyst til å prøve noe litt annet kan vi anbefale deg å delta på frivillig arbeid. På denne måten kan du utfordre deg selv på en måte som samtidig kommer andre til gode. Eventuelt kan et spanskkurs være en god idé.

6. Santiago, Chile

Fortsett din reise fra Costa Ricas jungler til skyskraperne i Santiago, Chile. Frister det å se både pingviner og storslått utsikt? Da bør du stikke til Punta Arenas, den Chilenske delen av Patagonia. Eventuelt kan du gjøre som Thor Heyerdahl og ta turen til Påskeøya.

7. Ushuaia, Argentina

Nå fram til jordens ende – Ushuaia, på Argentinas sørtipp. Besøk Tierra del Fuego National Park eller ta den helt ut med et cruise til Antarktis, der søte pingviner og støyende seler venter på deg.

8. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er en fargerik og pulserende by med en Europeisk touch. Test ut dine nylig tilegnede spanskkunnskaper på de lokale ‘barrios’ og nyte den latinamerikanske atmosfæren før turen går hjem igjen til Norge.

Har du spørsmål? – Da finner du svarene her!

Har spørsmål om Multistopp Nord-Amerika & Latin-Amerika eller kombinasjonsbilletter generelt, kan du ta en titt på vår side med ofte stilte spørsmål om multistopp og Jorden Rundt-reiser, eller kontakte en av våre reisespesialister ved å klikke på kontaktknappen under.

Trenger du hjelp til å sette sammen drømmeturen?
Kontakt en reisespesialist

 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Contact